Senior .net utvecklare till Ticket

Ticket Stockholm

Company

Role

Om Ticket

Ticket är idag den största privatresebyråkedjan i Norden med Ticket.se, Ticket.no, över 400 medarbetare och sina 70 butiker i Sverige och Norge. De jobbar i ett högt tempo, har en stark tillväxt och lönsamhet. För att fortsätta deras digitala expansion behöver de bli fler medarbetare.

Om rollen

Du kommer att jobba i en organisation med korta beslutsvägar och där det går snabbt från beslut till handling. Våra agila team är självgående och utvecklingsgruppen gör själva teknikval och andra viktiga beslut. Vårt C#-team jobbar med våra kopplingar till flygbolag och hotell. I detta finns det massor med roliga utmaningar inom skalning, prestanda och optimering när vi hanterar 1 miljard sökalternativ per dygn.

”Vi strävar efter korta beslutsvägar där det går snabbt från beslut till handling”

Eftersom teamet själv bestämmer vilken teknik som är rätt så kör vi i backend senaste C#, .Net, micro services, lite moln, CI, SQL Server och Redis. Givetvis får du själv komma in och påverka våra val. All utveckling sker agilt och krossfunktionellt och beroende på projekt väljer vi mellan Scrum och Kanban. Även vår produktutveckling är agil – vi gillar att lansera funktioner tidigt och se vad kunderna gör.

Varje år lägger vi själva upp vilka aktiviteter vi prioriterar utifrån avdelningens egen vision. Under sommaren sen kör vi helt och hållet systemförbättringar som utvecklarna vill genomföra. Självklart måste vi som utvecklare också bli bättre så vi gör individuella planer för utbildning som kurser och konferenser förutom att ha gemensamma kodaktiviterer, resor, after works och annat kul.

Om dig

För att trivas som utvecklare hos oss har du jobbat något år och vill gärna diskutera systemarkitektur, micro services, prestanda, drift och skalbarhet. Du tar enkelt till dig ny teknik och har ett eget intresse av att lära dig nytt. Du finner egenvärde i att kod är lättläst, testbar och buggfri.

Till vardags kommer du bygga nya funktioner i vår platform, är med i processen från skapande av story till att produktionssätta den. Vi hjälper också gärna våra affärsägare i funktionella diskussioner. Teamen väljer själva vem som gör vad så det finns bra möjligheter att själv välja inriktning. Givetvis har du sex veckors semester, flex så vardagen fungerar, full tjänstepension enligt ITP och trevliga reseförmåner.

Varför Ticket

På Ticket har de en stor passion för deras produkt, vilket innebär att du kommer att arbeta med kreativa och drivna kollegor i roliga projekt. Organisationen är generellt väldigt platt med högt i tak, vilket ger dig möjligheten att ta ett större ägarskap inom de områden du är passionerad inom. Ticket erbjuder även möjlighet att få köpa resor samt bo på hotell till mycket förmånliga priser.

Bild på Stina Gårdman
Stina Gårdman
Konsult och ansvarig för tech
0707 509 160 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss