Head of Creative

Safemind Stockholm

Company

Role

”Safemind växer!”

Vi har sedan länge rekryterat digital kompetens till många ledande bolag och nu vi får allt fler frågor om att rekrytera till roller inom design. För att kunna hjälpa våra kunder med det behöver vi dig som vill vara med att utveckla och driva Safeminds erbjudande av rekryteringstjänster inom det kreativa området.

Hos oss får du ett bra utgångsläge med de främsta digitala bolagen, t.ex. King, Tobii och Hemnet, och möjlighet att utvecklas inom rekryteringsyrket.

Kanske är det dags att göra något annat under din arbetsdag?

Vad vi söker

Vi tror att du har varit i kontakt med olika designroller och förstår skillnaderna mellan de kompetenser som under åren etablerats inom designområdet. t.ex. UX, UI, ID, AD, CD & 3D.

Arbetet innebär att ansvara för hela Creative området vilket utöver Tech och Commercial är de områden som Safemind fokuserar på just nu. Du behöver inte ha varit designer själv men vi tror att du på ett eller annat sätt arbetat nära olika designroller för att avgöra vilken kompetens som matchar våra kunders behov.

 ”Du har entreprenörstänk och gillar att bygga upp och utveckla”

Uppdragen är oftast searchuppdrag där kunder vill rekrytera designers med passande bakgrund/portfolio. I din roll kommer du att identifiera och träffa både kunder och kandidater, samt vara drivande i ett antal parallella processer. Vi ser gärna att du tar ansvar och utmanar oss andra med nya idéer och tankar så att vi fortsätter utvecklas som bolag.

Din bakgrund

Du kommer själv att genomföra rekryteringsuppdrag från början till slut och troligen ganska snart hitta ytterligare personer för att stötta tillväxten. Därför är följande erfarenhet av relevans:

  • Du har erfarenhet av någon digital designroll eller produktionsroll eller på något annat sätt jobbat i eller omkring designers.
  • Du har någon erfarenhet av att genomföra rekryteringar, antingen som rekryterande chef eller från en rekryteringsbyrå, och du har viss insikt i vad arbetet innebär. 
  • Du har vana av att självständigt driva projekt och ta ansvar för leverans mot kund.
  • Du har entreprenörstänk och gillar att bygga upp och utveckla.
  • Du är snäll och rolig och trivs med att jobba tillsammans med duktiga kollegor.

Om dig

Du har troligen erfarenhet av att rekrytera och att söka rätt på den speciella kompetens som kunden behöver. Våra rekryteringsuppdrag kan vara utmanande så du behöver ha en rejäl portion ihärdighet och vilja att lyckas. Som person är du social och van att arbeta i ett högt tempo med stort eget ansvar. 

Du får energi av att prata med kandidater och ser möjligheter i varje ny kontakt. Vi tror att personlig kontakt skapar möjligheter och här spelar din personlighet och drivkraft en viktig roll.

Har du ett bra nätverk inom dessa kompetenser kommer jobbet bli enklare!

”Proud to work with the best!”

Om Safemind

Vi på Safemind har kul på jobbet, vi hjälper varandra och vi gör allt vi kan för att hitta de bästa kandidaterna för varje uppdrag! För att behålla vårt stora nätverk satsar vi på ett personligt och professionellt bemötande. Vi tror på långsiktiga relationer och ger alltid våra kunder vår ärliga uppfattning av hur vi kan utföra jobbet. Vi tror på relevans, vi utmanar våra kunder, vi ser potential i våra kandidater och vi brinner för att skapa handlingskraftiga digitala team som skapar framgång för våra kunder.

 

Bild på Bertil Englund
Bertil Englund
Konsult, ansvarig för Rekrytering
0703 771 781 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss