Lead Recruiter -Tech, Creative or Commercial

Safemind Stockholm

Company

Role

”Safemind växer!”

Om Safemind

På Safemind har vi lång erfarenhet av att hjälpa de främsta techbolagen att hitta digital kompetens till sina utvecklingsteam. Lite slarvigt kan man kalla jobbet rekryterare, men vi tycker det är betydligt mer än så. Vår ambitionsnivå är alltid att skapa långsiktiga samarbeten och partnerskap med både kandidater som vi rekryterar och kunder vi hjälper växa. 

Har du ett starkt intresse inom det digitala samt god förståelse för människor så är jobbet en perfekt arena att utvecklas på. Vi sitter centralt i Stockholms IT-hjärta tillsammans med ett par andra bolag vilket gör att vardagen känns extra kul och stimulerande. 2018 och 2019 fick vi utmärkelsen av DI att vi är ett gasellföretag.

Om rollen

Arbetet innebär att genomföra rekryteringsuppdrag till våra digitala kunder. Uppdragen är oftast searchuppdrag där kunder vill rekrytera ledare eller specialister. Vi ser förstås gärna att du har erfarenhet av att sourca kandidater och gillar hantverket att identifiera och kontakta de bästa kandidaterna. Har du inte erfarenhet av de senaste sourcingteknikerna så har vi en bra skola att växa i om du har rätt förutsättningar och vilja att lyckas.

Just nu ser vi tillväxtmöjligheter inom våra fokusområden tech, commercial eller creative så har du erfarenhet inom något av dessa tre områden och är nyfiken på rekrytering så är vi intresserade att inleda en dialog med dig. 

Vi önskar att du

  • Har ett intresse för utvecklingen inom ”tech- scenen”
  • Gillar att nätverka genom meetups, online forum, Linkedin grupper etc.
  • Har erfarenhet av att genomföra rekryteringar, antingen som rekryterande chef eller second opinion eller från ett rekryteringsbolag
  • Högskoleexamen inom relevant område

Dina personliga egenskaper

Som person är du social och van att arbeta i ett högt tempo med stort eget ansvar. Du kommer i dina processer jobba både självständigt men även tillsammans med oss andra på Safemind. Du trivs i en konsultativ roll där du hjälper och stöttar både kandidater och kunder att hitta fram rätt kompetenser och drivkrafter. Du är förtroendeingivande och gillar att hålla dig ajour med den tekniska utvecklingen.

Du är förtroendeingivande samtidigt som du vågar ifrågasätta vissa normer inom branschen. Vi ser gärna att du tar ansvar och utmanar oss andra med nya idéer och tankar så att vi fortsätter utvecklas som bolag.

Välkommen till vårt team!

Bild på Bertil Englund
Bertil Englund
Konsult, ansvarig för Rekrytering
0703 771 781 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss