Junior Rekryteringskonsult

Safemind Stockholm

Company

Role

Om Rollen

I rollen som junior rekryteringskonsult på Safemind kommer du att arbeta i en utmanande och dynamisk miljö som ställer krav på fingertoppskänsla, noggrannhet och driv. Det är givetvis en fördel om du har viss insikt eller bara rent av är intresserad av IT-branschen.

Du kommer få chans att jobba med många olika typer av företag och roller, för att få en så bra inlärning inom rekryteringsarbetet som möjligt. I funktionen som junior rekryteringskonsult finns det många alternativ och utvecklingsmöjligheter, då vi ser denna roll som en dörröppnare till en karriär inom främst rekrytering.

Arbetsuppgifter

Som junior rekryteringskonsult kommer du få vara med och främst stötta Safeminds rekryteringskonsulter i hela rekryteringsprocessen, med både kandidat- och kundkontakt från start till slut. Detta innebär bland annat att vara med på och utföra:

  • Säljmöten
  • Kravprofilsmöten
  • Kalibrering
  • Intervjuer
  • Referenser

Naturligt i detta innebär arbetsuppgifterna att aktivt söka efter kandidater i interna och externa nätverk samt att utveckla och utöka ett professionellt nätverk, både till våra kunder och kandidater.

Om dig

Vi söker både dig som fortfarande studerar och känner att det vore givande att tillbringa några dagar i veckan utanför skolmiljö, men även dig som nyligen tagit examen och vill påbörja din karriär.

Som person ser vi att du är driven, social och trivs med att arbeta nära människor. Du är en relationsskapande person som finner intresse i att identifiera och matcha rätt person till rätt plats. Detta kräver både uthållighet, intuition samt en förmåga att hitta nya infallsvinklar.

Om Safemind

Safemind är sedan 2004 ett etablerat externt rekryteringsbolag med både små och stora kunder inom olika branscher, främst inom teknik. Utöver Safeminds arbete med rekrytering har har vi även erfarenhet av att sitta hos våra kunder (till exempel på Tink och Viaplay) för att jobba med rekrytering inhouse, men även utvecklande av själva rekryteringsprocessen.

Vi på Safemind har en diversifierad bakgrund som personalvetare, matematiker, marknadsförare och systemvetare, som idag alla finner intresset av att jobba med rekrytering. Vi har även en internationell approach då vi har anställda från både USA och Kroatien vilket gör att möten och interna diskussioner till stor del sker på engelska.

Bild på Bertil Englund
Bertil Englund
Konsult, ansvarig för Rekrytering
0703 771 781 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss