Backend Lead till Åhléns nya e-handelsplattform

Åhléns Stockholm

Company

Role

Om Åhléns

Åhléns är i en spännande fas där vi har fullt fokus på att skapa en sömlös upplevelse till våra kunder genom att koppla ihop upplevelsen i varuhusen med digitala tjänster som exempelvis e-handeln och den populära medlemsklubben. Den digitala omställningen ställer också höga krav på att rätt data finns tillgänglig i alla försäljningskanaler och beslutsstöd för att möjliggöra ett datadrivet arbetssätt. För att möjliggöra denna resa så söker vi en Backend lead till vår e-handel med uppdraget att utveckla vår e-handel och andra digitala tjänster för möjliggörandet av de affärsmål som finns framtagna med fokus på 2020.

Om rollen

I rollen som Backend lead kommer du att ansvara för att ta fram och presentera lösningar för Åhléns e-handel. Du kommer att tillhöra en dynamisk organisation som ständigt anpassar sig för att kunna leverera på bästa sätt. Du blir en del av ett team med högt tempo som ständigt håller sig uppdaterat inom sitt teknikområde. Det är en växande e-handel som är öppen för nya idéer och utvecklingsteamet är själva med i en del av kravställningen.

Du kommer att få:

  • Delta i design vid nyutveckling och förbättringar av plattformen
  • Jobba med utveckling inom Intershop-plattformen och dess integrerade system
  • Utföra kodgranskning och test på alla nivåer, enhetstest, system, integration och prestanda
  • Driva arbetet mot gemensamma mål utifrån Åhléns övergripande målbild
  • Kontinuerligt söka återkoppling från slutanvändare för att öka kvalité och säkerhet för de olika utvecklingsobjekt

Du kommer få jobba med följande tekniker; Java/J2EE, JSP, Spring, JUnit, MVC, Apache Http, Tomcat, Solr, SQL (Oracle), Docker, Gradle/Jenkins, Eclipse, Microservices, REST, Ajax/Javascript, XML/HTML/CSS, Angular och EmberJS. Jira/Confluence, SubVersion och Git samt öppna teknologier, open source.

Vi söker dig

Du är en erfaren Java- och webbutvecklare med minst 5 års erfarenhet av back-end utveckling i enterprise miljö för e-handel samt har ett agilt arbetssätt baserat på Scrum. Som person är du framåt och självgående med förmågan att interagera med beställare och andra kollegor i ditt team för att gemensamt driva affären framåt. Hos dig finns ett genuint intresse för utveckling och en djup teknisk förståelse. Du har god förmåga att analysera och förstå krav samt förklara teknik på ett pedagogiskt sätt och du trivs i ett i team med högt tempo.

Utöver erfarenhet av flertal av de tekniker som du kommer att jobba med är det är meriterande om du har erfarenhet av DevOps arbetssätt, continues Delivery, Cloudteknik, Automatiserade tester/releaser samt Deployment pipelines.

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss