Affärsorienterad CTO

Konfidentiell Södra Sverige

Company

Role

För en kunds räkning söker vi nu en affärsorienterad CTO till ett svenskt bolag med verksamhet i Europa. Företaget är välkänt och etablerat, med omsättning i miljardklassen. Bolaget har starka ägare och är verksamma inom e-handel.

Om rollen

Som CTO kommer du vara en nyckelmedarbetare i den fortsatta resan framåt. Rollen innebär ansvar för den tekniska agendan för bolaget, säkerställa att man har en modern utvecklingsorganisation som på ett effektivt sätt kan ta fram nya produkter och tjänster samt som lätt samspelar med andra delar av organisationen och stödjer affären. CTO:n behöver ha förmåga att kunna båda kunna arbeta strategiskt men även vara involverad i de operativa delarna av arbetet.

Vi söker person som har gedigen teknisk erfarenhet, gärna inom e-handel, och kan diskutera både med utvecklare och leverantörer samt driva en affärsnära teknikutveckling på ett modernt sätt. Du gillar att vara starkt delaktig i det operativa arbetet med allt vad det innebär i ett växande bolag t ex process- och organisationsutveckling.

Placering i Södra Sverige.

Din bakgrund

Du är en van ledare, med stort intresse för att utveckla medarbetarna och är van att leda genom andra chefer i en internationell miljö.

Du har din bakgrund inom teknik, du förstår den digitaliserade affärslogiken.

Du har erfarenhet av ledningsgruppsarbete och en förmåga att skapa delaktighet och laganda i organisationen som är i ständig förändring.

Bild på Martin Öberg
Martin Öberg
Konsult, Head of Executive
0708 777 725 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss