Senior utvecklare till den ledande plattformen Voyado

Revide AB Stockholm

Company

Role

Om Revide

Revide är bolaget bakom det snabbväxande verktyget Voyado, som är den ledande plattformen för marketing automation och CRM inom retail och e-handel i Sverige. Lösningen är en molnbaserad och datadriven 360° marknadsplattform. Förutom innovativ funktionalitet fokuserar Voyado på användarvänlighet så att en marknadsavdelning kan styra sina kundresor på egen hand. Varumärken som XXL, Rusta, Apoteket, Kjell & Company, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, MQ m.fl använder idag Voyado som plattform för sin kundkommunikation och lojalitetsarbete. Läs mer på voyado.com och revide.se.

Revide upplever just nu ett explosivt behov hos företag att effektivisera sitt lojalitetsarbete, och söker därför seniora .Net-utvecklare till deras Stockholmskontor. De är extremt dedikerade till uppgiften, men samtidigt måna om att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens.

Om rollen

För Revide är det inte bara viktigt med vad som utvecklas utan även hur de utvecklar det. Att hela tiden utveckla teamet, kodkvalité och arbetssätt är en självklarhet. Revide jobbar med allt från användarvänlighet och enkelhet till stora datavolymer och komplexa skalningsproblem.

Rollen innebär vidare att:

  • arbeta med utvecklingen av Voyado, Revides plattform för kundbearbetning, lojalitet och kundinsikt med övervägande tyngd i backendutveckling. 
  • både utveckla nya features och vidareutveckla befintliga. Ett projekt just nu är att gå från monolit arkitektur till att arbeta och utveckla mikrotjänster genom Azure Service Fabric.
  • Tech stacken bestå bland annat av .NET, SQL Server, Visual Studio och många olika tjänster i Azure m.m.
  • Som Microsoft Gold Cloud Partner har man ett nära samarbete med Microsoft och Revide har hela sin SaaS-lösning i Microsoft Azure.

Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam på ca 22 personer som är organiserade i mindre subteam, placerade både i Stockholm, Norrköping och nu även Åre! Då Revide är i en tillväxtfas och ser sig fortsätta växa, söker vi till denna position någon som i framtiden kan tänka sig ta en team lead position och vara med på Revides resa framåt. Du kommer att arbeta med väldigt kompetenta kollegor med en blandning av utvecklare och designers där alla har ett mindset att dela kunskap och lära av varandra.

”Voyado, ett av marknadens mest avancerade och användarvänliga lojalitetssystem”

Vi söker

Vi söker dig som är både pedagogisk och kommunikativ samt har förmågan att dela med sig av sina kunskaper, coacha och engagera andra.

Du bör även ha:

  • Flertalet års erfarenhet som utvecklare där du uppnått en senior nivå med ansvarstagande och ägandeskap över dina uppgifter
  • Ett stort intresse för programmering och problemlösning
  • Jobbat med bland annat .NET, Microsoft SQL Server, Visual Studio
  • Akademisk utbildning med IT-riktning (flerårig utbildning med programmeringsinriktning)

Ett extra plus är om du har erfarenhet av att arbeta med molnbaserade lösningar, t.ex. Azure eller har certifiering inom .Net

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss