Senior kundnära teknisk projektledare

Revide AB Stockholm

Company

Role

Om Revide

Revide är bolaget bakom det snabbväxande verktyget Voyado, som är den ledande plattformen för marketing automation och CRM inom retail och e-handel i Sverige. Lösningen är en molnbaserad och datadriven 360° marknadsplattform. Förutom innovativ funktionalitet fokuserar Voyado på användarvänlighet så att en marknadsavdelning kan styra sina kundresor på egen hand. Varumärken som XXL, Rusta, Apoteket, Kjell & Company, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, MQ m.fl använder idag Voyado som plattform för sin kundkommunikation och lojalitetsarbete. Läs mer på voyado.com och revide.se.

Revide upplever just nu ett explosivt behov hos företag att effektivisera sitt lojalitetsarbete, och söker därför en kundnära teknisk projektledare till deras Stockholmskontor. De är extremt dedikerade till uppgiften, men samtidigt måna om att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens.

Om rollen

Alla företag behöver förenkla och förbättra sin marknadsföring mot slutkunden, men förutsättningar och systemflora skiljer sig ofta åt. Därför kommer ditt arbete variera mycket. Du behöver vara lösningsorienterad och ge råd kring hur kunden bäst integrerar sina system med Voyado.

”personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens”

Ditt primära fokus blir att driva förstudier och implementeringsprojekt i Voyado tillsammans med ditt leveransteam. Du håller ihop projekten och har stor förståelse för kundens affär samtidigt som du värdesätter konsumentens upplevelse i såväl butik som e-handel.

Alla våra leveranser sker i nära samarbete med både kund och vårt produktteam. Detta ger dig en unik möjlighet att påverka väsentliga delar i produktutvecklingen av Voyado, samtidigt som du gör stor skillnad för kunden.

Om dig

Du gillar att möta människor, vet värdet av hög service samt drivs av att utveckla såväl kundens som Revides affär. Du är även nyfiken som person och ser lärandet som en ständigt viktig process. För att lyckas i rollen behöver du även ha en god teknisk grund och kunskap om systemintegration för att kunna se helheten och förhålla dig till kundens övriga system.

Vidare bör du ha:

  • Förståelse för lösningsarkitektur för att kunna ge rekommendationer kring integration och arkitektur
  • UX-förståelse för att skapa den bästa upplevelsen för slutkunden
  • Tidigare teknisk projektledare/applikationsspecialist för liknande system

Det är extra meriterande om du har:

  • Arbetat som utvecklare
  • Arbetat med retail, e-handel, webb, marknadsföring eller CRM
  • Erfarenhet av retailbranschen
  • Bakgrund som managementkonsult
  • Relevant universitets- eller högskoleutbildning

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss