Systemansvarig till Barncancerfondens nya CRM-plattform

Barncancerfonden Stockholm

Company

Role

Om Barncancerfonden

Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Barncancerfonden har sedan 1982 arbetat för att fler barn ska överleva cancer samt med att hjälpa drabbade familjer att få den vård och det stöd de behöver. Under samma period har överlevnaden ökat till drygt 80 procent, men barncancer är trots detta fortfarande den vanligaste dödsorsaken hos barn 1–14 år i Sverige. Tack vare generösa bidrag från privatpersoner, företag och organisationer är Barncancerfonden den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige. Barncancerfonden är godkänd av Svensk Insamlingskontroll och har ett 90-konto, vilket garanterar att pengarna går till rätt ändamål.

Om rollen

Vi letar efter en person som brinner för verksamhetssystem och vill axla rollen som framåtlutad och innovativ systemansvarig och ägare av Barncancerfondens framtida insamlings- och CRM-plattform. Just nu har ett arbete påbörjats för att ersätta den gamla plattformen till en Salesforce-plattform och du kommer ha en viktig roll i det fortsatta arbetet framåt.

Du kommer att ingå i ett team som säkerställer att funktionerna i organisationens verksamhet får ett systemstöd som nyttjas på bästa sätt utifrån effektivitet, kostnad, säkerhet och användbarhet. Teamet arbetar även nära verksamheten för att driva digitalisering och att utvärdera och testa nya tekniker samt öka den digitala kompetensen hos alla medarbetare.

Barncancerfondens tekniska miljö är i huvudsak baserat på Softadmin, Salesforce, Hogia, Episerver och Office 365.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som systemförvaltare tror vi du har stor nyfikenhet av att utvecklas vidare inom Salesforce och har kunskap om hur man översätter affärsprocesser till fungerande produkter. Du har troligtvis erfarenhet av att arbeta med en ERP/CRM- eller insamlingsplattform med integrationer mot exempelvis webb och ekonomisystem. Meriterande om du är certifierad på Salesforce Sales cloud/Marketing Cloud/Service Cloud men har du inte det kommer du få möjlighet att tillsammans med Barncancerfonden växa i din Salesforce-kunskap.

Då du kommer att jobba mitt i verksamheten är du är öppen, bra på att kommunicera och villig att utmana och driva förändring. Du gillar att samarbeta och trivs när du är i ett lag som arbetar mot ett gemensamt mål.

Vad erbjuder Barncancerfonden dig?

Vi strävar efter att vara bäst i branschen och digital excellens är en viktig del i vår strategi och din roll är en viktig del i vår framgång. Hos oss får du möjlighet att göra gott samtidigt som du arbetar i en kreativ och ambitiös miljö och ges många möjligheter att vara med och påverka Barncancerfondens framtida utveckling och viktiga arbete. Vi sitter i trivsamma lokaler på Hälsingegatan, har schyssta arbetsvillkor enligt kollektivavtal som tjänstepension och försäkringar. Dessutom har vi friskvårdsbidrag, kaffe, frukt och bubbelvatten. Sist men inte minst så kommer du att få 55 fantastiska nya arbetskollegor.

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss