Tech rekryterare

Funnel Stockholm

Company

Role

Om Funnel

Funnel är ett snabbt växande bolag med starka investerare. Med fokus på användare som själva inte är tekniker bygger vi en ny generation ETL (Extract Transform Load) för rapportdata, som vi levererar som Software as a Service till våra kunder. Vi hjälper kunder att enkelt och automatiskt samla in och strukturera rapportdata för annonsering, crm, betalningar, e-handel och annan relaterad affärsdata som ofta är utspridd över många molntjänster. Hittills har vi skapat färdiga integrationer för cirka 400 plattformar. Insamlat data kan sen enkelt analyseras i vår egen app, eller skickas vidare till Amazon, Google eller Microsofts datatjänster.

Våra kunder finns över hela världen, med USA som största marknad. Funnel lanserades i början av 2015 och vi är idag drygt 60 anställda varav 20 jobbar med utveckling.

En avgörande faktor för vår framgång är att fortsätta bygga en produkt som både är kraftfull och enkel att jobba med, även för mindre tekniska användare. Baserat på koncepten från Lean Startup bygger vi vidare på produkten i små iterationer och med en ambition att mäta och fatta datadrivna beslut. Vi har från start arbetat med Continuous Deploy och Kanban, och varje dag går ett 30-tal uppdateringar av produkten ut i produktion.

Om rollen

Som tech-rekryterare som kommer du att ta helhetsansvar för hela rekryteringsarbetet och vara en stark bidragande katalysator i Funnels tillväxt. Ditt ansvar ligger att hålla i rekryteringsprocessen, kandidat-pipen samt dialoger med rekryterande chefer. Rollen ingår i engineering-teamet och du rapporterar till CTO. Du kommer även jobba med employer branding för att stärka Funnels attraktionskraft vid rekrytering. Det innebär bland annat att vara Funnels ansikte utåt på olika events, både externt och internt, såsom KTH Armada och meetups inom olika teknikområden. Events som du också kommer projektleda och eventuellt leda.

Erfarenhet

Du har gedigen erfarenhet tech-rekrytering och förstår utmaningarna inom området. Du har erfarenhet av sourcing och ser det som en del av ditt arbete. Du har en solid förståelse vad gäller teknisk terminologi som gör att du med förtroende kan diskutera teknik med utvecklare.

Funnel erbjuder

Funnel erbjuder konkurrenskraftiga villkor och ett snabbt växande företag med stora möjligheter för dig att utvecklas. Vi sitter i moderna lokaler på promenadavstånd från Stockholm C och Odenplan där vi bjuder på frukost varje dag. Här hittar du en miljö full av trevliga och kunniga kollegor som tycker om att lösa svåra problem tillsammans men också gärna tar en paus med en pingismatch, ett brädspel eller en gitarr.

Bild på Joachim Öberg
Joachim Öberg
Konsult och ansvarig för research
0704 716 679 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss