Agil Utvecklingschef

Hemnet Stockholm

Company

Role

Hemnet befinner sig i ett spännande skede där det satsas mycket på att utveckla nuvarande produkter och tjänster men också att skapa nya. För att fortsätta driva utvecklingen av Hemnet och tillväxten framåt söks därför ytterligare en agil utvecklingschef. Fokus är att tillsammans med de andra utvecklingscheferna och CTO skapa förutsättningar för medarbetarna att utvecklas och att trivas på Hemnet. Du kommer även att ingå i utvecklingsledningen och bidra till förändringsresan inom Hemnet.

Om rollen

I rollen som agil utvecklingschef kommer du att ha ett delat övergripande ansvar att leda utvecklingsavdelningen framåt på både kort- och lång sikt. Du kommer att driva projekt från idé till uppföljning och utveckla Hemnets befintliga processer och strukturer. Genom ett tydligt ledarskap kommer du att leda agila utvecklingsteam mot deadline och uppsatta mål.

  • Du kommer i rollen som agil utvecklingschef att ha fullt personalansvar över c:a 10-15 medarbetare uppdelat på två team.
  • Ditt fokus är att leda och bygga dina team genom rekrytering, coaching, kompetensutveckling och feedback.
  • Du skapar förutsättningar för teamet att leverera värde och bygga tekniskt stabila lösningar som möter Hemnets affärsmål.
  • Du kommer att tillsammans med teamet vidareutveckla arbetssätt baserade på moderna agila principer som gör arbetet effektivare och roligare.
  • Du ingår i utvecklingsledningen där strategiska beslut tas vad gäller tekniker, förbättring av arbetssätt och arkitektur men även att bygga en härlig kultur som stämmer väl överens med företagets värderingar.

Vi tror att du har…

  • Ett par års erfarenhet av att leda, coacha, facilitera, rekrytera och utveckla medarbetare inom en agil produktutvecklingsmiljö
  • Ett coachande ledarskap som uppmuntrar självdrivande medarbetare och självorganiserande team
  • Ett stort intresse för teknik och produktutveckling
  • Erfarenhet från att arbeta i snabba värderingsstyrda tillväxtföretag

Om Hemnet

Hemnet är ett stort varumärke men ett litet företag på drygt 80 personer, som alla brinner för att hjälpa människor att hitta sin drömbostad. Varje vecka har Hemnets medarbetare förmånen att hjälpa nästan tre miljoner besökare att väcka, underhålla eller förverkliga sina drömmar kring sitt boende och därmed uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta möjliggörs bland annat av ett antal utvecklingsteam som bygger grymma och uppskattade produkter för både bostadsköpare, bostadssäljare men även mäklare och annonsörer.

Hos Hemnet erbjuds du en stimulerande vardag i ett snabbväxande agilt företag som präglas av engagemang, kreativitet och öppenhet. Här blir du en del av en stark gemenskap med vi-känsla som tillsammans jobbar mot ambitionen att skapa framtidens bästa bostadstjänst! För att fortsätta vara marknadsledande finns här en stor mängd passion, driv och nyfikenhet där medarbetare uppmanas till att våga tänka nytt och utforska nya arbetssätt och metoder. Allt för att bibehålla Hemnets position men också för att vara i framkant.

Hemnets kontor är centralt beläget i Stockholm där atmosfären är avslappnad och inspirerande, med en hemtrevlig och harmonisk miljö. Gemensamma frukostar, innovationsdagar, kickoffer och konferenser förgyller arbetet och ger chansen att umgås utanför de vanliga teamen.

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss