Backend-utvecklare till Hemnet

Hemnet Stockholm

Company

Role

Om Hemnet

Varje vecka kommer 2,8 miljoner unika besökare till Hemnet för att förverkliga sina bostadsdrömmar. Att 8 av 10 hittar sin bostad hos Hemnet är ett bevis på att de gör något rätt, men de har inga planer på att luta sig tillbaka och vara nöjda. Det Hemnet gör berör var femte svensk och det finns såklart mer att göra. Att ta sig dit de är idag har krävt hårt arbete, passion och en stor portion samarbetsvilja, och för att lyckas bli ännu bättre tror Hemnet på att hålla fast vid denna arbetsvision.

Nu söker vi en Backend-utvecklare som vill bli en del av Hemnet!

Som utvecklare på Hemnet kommer du arbeta med att utveckla och underhålla webbapplikationer i ett av produktutvecklingsteamen. På Hemnet, en av Sveriges mest trafikerade sidor, får du lösa spännande utmaningar endast ett fåtal andra svenska sajter har. Produktutvecklingsteamen på Hemnet är självgående, vilket innebär att du får vara med i hela utvecklingscykeln och ha en stor delaktighet i utvecklingen av Hemnets produkter och tjänster.

Vem letar vi efter?

Vi tror att du idag arbetar som webbutvecklare med relevant erfarenhet av området. Du lägger stor vikt vid kvaliteten i ditt arbete och tycker om att sprida din kunskap. Vidare tror vi att du har:

  • Erfarenhet av att arbeta med Ruby och Ruby on Rails
  • Erfarenhet av att arbeta med PostgreSQL
  • Erfarenhet av att arbeta med Git  
  • Viss erfarenhet av ett agilt arbetssätt (retros, sprintar, demos och continuous delivery)

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Du kommer att jobba med korta snabba beslutsvägar och ett experimenterande mindset
  • Du kommer att leda och själv utföra arbete inom utveckling och underhåll av webbapplikationer
  • Du kommer att skriva tester för dina applikationer och göra egna deployments till våra staging- och produktionsmiljöer i AWS
  • Du kommer att jobba som en del i ett team med gemensamt produktansvar
  • Du kommer att Interagera med specialister inom UX design, user research, dataanalys och visuell design

Vilka är Hemnet?

Hemnet är ett stort varumärke men ett litet företag på drygt 80 personer, som alla brinner för att hjälpa människor att hitta sin drömbostad. 

På Hemnet erbjuds du en stimulerande vardag i ett snabbväxande agilt företag som präglas av engagemang, kreativitet och öppenhet. Här blir du en del av en stark organisation med vi-känsla som tillsammans jobbar med ambitionen att skapa framtidens bästa bostadstjänst! För att fortsätta vara marknadsledande finns här en stor mängd passion, driv och nyfikenhet där alla uppmanas till att våga tänka nytt och utforska nya arbetssätt och metoder. Allt för att bibehålla Hemnets position men också för att vara i framkant.

Hemnets kontor är beläget centralt i Stockholm och atmosfären är avslappnad och inspirerande, med en hemtrevlig och harmonisk miljö. Gemensamma frukostar, innovationsdagar, kickoffer och konferenser förgyller arbetet och ger chansen att umgås utanför de vanliga teamen.

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss