Frontendutvecklare med helhetsansvar

Ponty Stockholm

Company

Role

Rollen

Du kommer att äga frågan om hur saker och ting ser ut. Det innebär ett helhetsansvar för användarupplevelsen i alla delar vår användare möter. Vill du börja med att revidera färgscheman eller djupdyka i en specifik vy? Kanske skapa en konsekvent helhetsupplevelse för empty states eller trimma vår Service Worker? Vi tror att du kan berätta för oss vad som borde göras först. Självklart har vi en bild av en prioritering men hela idén här är att du är bättre än vad vi är på det du gör.

Vad vi tror att du kan erbjuda

Vi tror att du har ett intresse av hur människor samverkar med ett systemstöd. En nyfikenhet kring vad som gör att ett system upplevs tilltalande och enkelt men också förmågan att argumentera för och implementera dina idéer.

För att lyckas tror vi att du har:

  • God kännedom om HTML/CSS/JavaScript (eller motsvarande kvalifikationer och en ambition att lära dig)
  • Ett stort intresse för design/UX
  • Erfarenhet av React eller motsvarande modern frontend-tech
  • Bekantskap med Ruby/PHP/Python/Node eller motsvarande
  • Satt upp en modern bygg-process för frontendkod (tänk webpack/Parcel/Rollup)
  • Arbetat med användaren i fokus

Eller är listan här ovanför fel? Du får gärna berätta varför.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stort intresse av att se dig växa och utvecklas. Försvinnande lite byråkrati och hög grad av autonomi med stor delaktighet i vår fortsatta resa. Arbete på en teknikstack som bl a innehåller Python, React, Redux, webpack, ESLint och som i huvudsak körs på GCP.

Marknadsmässiga förmåner och kontor i centrala Stockholm där vi sitter i närheten av Norrsken tillsammans med två andra bolag som vi har mycket utbyte med. Vi måste också nämna våra fantastiska användare. Inte bara är de bland de bästa inom sitt område, de är också kloka, trevliga och vår främsta källa till kunskap om hur vi kan utveckla vår produkt.

Har du frågor kring tjänsten eller Ponty är du varmt välkommen att höra av dig till Pontus Claesson, 0705 32 06 92 alternativt pontus@ponty.se. I takt med att vi växer behöver vi bli fler. Vi letar efter dig med ett stort intresse för användarupplevelser som tillsammans med oss vill ta vår produkt till nästa nivå.

Bild på Bertil Englund
Bertil Englund
Konsult, ansvarig för Rekrytering
0703 771 781 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss