Produktägare med fokus på webbplattform

Confidential Stockholm

Company

Role

För en kunds räkning söker vi en produktägare med fokus på att bygga och utveckla deras webbplattform som ska fungera som kundportal. Detta Svenska bolag har på kort tid etablerat sig som ledande och innovativ nyskapare på den Svenska marknaden och planen inbegriper en internationell etablering.

Om rollen

Med dokumenterad framgång och en stark affärsplan som är uppbackad av kapitalstarka investerare kommer du som produktägare att vara en nyckelperson för att uppnå bolagets nuvarande och framtida vision. I rollen kommer du att vara med och utveckla det redan etablerade bolaget inom Sverige samt i en planerad internationell etablering.

Du kommer att äga och driva arbetet med att med de resurser som krävs ta fram bolagets webbplattform från grunden för framtida digitala tjänster inklusive trådlöst och radio. Plattformen kommer att fungera som en kundportal för fastighetsägare, kommersiella hyresgäster respektive leverantörer. För fastighetsägare ska en överblick finnas över infrastrukturen i deras fastigheter samt överblick över vilka lösningar som finns (nät, utrustning, IOT, kablar etc). För hyresgäster ska portalen ge en överblick över digitala tjänster, olika leverantörer, digital beställning m.m.

Placering i Stockholm.

Din bakgrund

  • För att lyckas i rollen ser vi att du är en driven person med en entreprenöriell anda
  • Du är kommunikativ, självgående och tar mycket egna initiativ
  • Du har erfarenhet av projektledning och är en van beställare
  • Du har erfarenhet av att ta fram en kundportal
  • Du har god kunskap om webb- och frontend-utveckling
  • Med fördel förstår du affärsmöjligheter och omvandlar detta i lösningar
  • Du har med fördel utbildning inom UX eller liknande. Alternativt en civilingenjörsutbildning i grunden.

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss