Scrum Master till Bliwa Livförsäkring

Bliwa Livförsäkring Stockholm

Company

Role

Om Bliwa Livförsäkring

Bliwa Livförsäkring är ett kundägt försäkringsbolag som erbjuder personförsäkringar för grupper av individer. Bliwa befinner sig mitt i en spännande tillväxtresa där kundcentrering och digitalisering möjliggör både nya marknadsplatser, förenklad och mer individanpassad hantering. I moderna och trivsamma lokaler på Biblioteksgatan 29 arbetar idag ett 150-tal medarbetare där kulturen präglas av tillit, högt engagemang och prestigelöshet. Bliwa erbjuder ett brett utbud av förmåner och gillar att sätta guldkant i vardagen genom gemensamma aktiviteter som till exempel AW:s, hälsoaktiviteter och frukostar. Om rollen

Som Scrum Master på Bliwa kommer du att bli en del av en IT-avdelning bestående av drygt 30 personer. Öppenhet och gemenskap genomsyrar de fem teamen avdelningen består av och du kommer att arbeta tätt med verksamheten, product owners, utvecklare, testare och kravanalytiker. I rollen som Scrum Master blir du ansvarig för förvaltning och utveckling med Scrum som huvudprincip. Du kommer bland annat att hålla i standups, sprintplanering och refinement. Tillsammans med teamet jobbar du proaktivt för att ständigt förbättra leveransen inom ditt ansvarsområde.

Just nu befinner sig Bliwa i en spännande fas där delar av de befintliga försäkringssystemen håller på att bytas ut. Samtidigt bedrivs en större satsning med att lansera nya digitala tjänster samt att utveckla en integrationsplattform baserat på Azure.

”Öppenhet och gemenskap genomsyrar de fem teamen” 

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du drivs av att förbättra och utveckla ditt team och ansvarsområde. Som person är du kommunikativ, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du är idag troligtvis Scrum Master och du är trygg i din roll som ledare.

Du har

  • Minst 5 års erfarenhet av att jobba med och i utvecklingsteam
  • Flera års erfarenhet av agila metoder och verktyg
  • Erfarenhet av teknisk projektledning inom relevant område
  • Högskoleutbildning eller motsvarande
  • Svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du arbetat med systemutveckling
  • Meriterande med erfarenhet från försäkringsbranschen

Bild på Stina Gårdman
Stina Gårdman
Konsult och ansvarig för tech
0707 509 160 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss