Testare till Bliwa Livförsäkring

Bliwa Livförsäkring Stockholm

Company

Role

Om Bliwa Livförsäkring

Bliwa Livförsäkring är ett kundägt försäkringsbolag som erbjuder personförsäkringar för grupper av individer. Bliwa befinner sig mitt i en spännande tillväxtresa där kundcentrering och digitalisering möjliggör både nya marknadsplatser, förenklad och mer individanpassad hantering. I moderna och trivsamma lokaler på Biblioteksgatan 29 arbetar idag ett 150-tal medarbetare där kulturen präglas av tillit, högt engagemang och prestigelöshet. Bliwa erbjuder ett brett utbud av förmåner och gillar att sätta guldkant i vardagen genom gemensamma aktiviteter som till exempel AW:s, hälsoaktiviteter och frukostar. 

Om rollen

I rollen som testare på Bliwa kommer du att bli del av en IT-avdelning bestående av drygt 30 personer. Organisationen präglas av en öppenhet och gemenskap och du kommer att arbeta tätt med verksamheten, produktägare, scrum master, utvecklare samt kravanalytiker. Du kommer att ingå i ett av fem scrumteam där du får ansvar för att säkerställa kvaliteten av Bliwas tjänster. Arbetetet kommer bland annat bestå av testplanering, uppdatering av testsystem samt framtagning av testfall.

”Organisationen präglas av en öppenhet och gemenskap”

Bliwa vill växa med två testare. Vi söker både en person som brinner för testrollen men även dig som vill ta ett större ansvar och driva Bliwas testarbetet framåt. På Bliwa vill man främja agilt arbete och automatiserade tester så detta kommer vara en viktig del i ditt arbete som testare.

Just nu befinner sig Bliwa i en spännande fas där man håller på att förändra och byta ut många av sina befintliga försäkringssystem. Samtidigt bedrivs en större satsning med att lansera nya digitala tjänster samt utveckling av en integrationsplattform baserat på Azure.

Om dig

För att lyckas i rollen som testare ser vi att du idag arbetar inom test och ser det som något du vill fortsätta att utvecklas inom. Du drivs av problemlösning och är kommunikativ, prestigelös samt har lätt att samarbeta med teamet.

Du har

  • Minst fem års erfarenhet varav senaste tiden som testare
  • Högskoleutbildning inom IT, systemvetenskap eller relevant område
  • Behärskar svenska i både tal och skrift
  • Du behärskar Scriptspråk som SQL
  • Du har erfarenhet av agila arbetsmetoder gärna baserat på Scrum
  • Meriterande att ha arbetat med systemutveckling
  • Meriterande med erfarenhet av automatiserade tester
  • Meriterande om du har erfarenhet av försäkringsbranschen

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss