Frontendutvecklare till den ledande plattformen Voyado

Revide AB Stockholm

Company

Role

Om Revide

Revide är bolaget bakom den snabbväxande SaaS produkten Voyado, som är den ledande plattformen för marketing automation och CRM inom retail och e-handel i Sverige. Lösningen väver samman data, tech och marketing automation. Förutom innovativ funktionalitet fokuserar Voyado på användarvänlighet så att en marknadsavdelning kan styra sina kundresor på egen hand. Varumärken som NA-KD, Björn Borg, NetOnNet, XXL, MQ och Apoteket använder idag Voyado som plattform för sin kundkommunikation och lojalitetsarbete.

Revide upplever just nu ett explosivt behov hos företag att skapa personliga och anpassade kunderbjudanden. För att möta detta behov söker vi nu frontendutvecklare till deras Stockholmskontor. De är extremt dedikerade till uppgiften, men samtidigt måna om att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens. 

Vill du få en känsla för vilka de är? Kolla in deras Instagram, Facebook & LinkedIn!

Om rollen

Hos Revide blir du en viktig del av deras frontend team som idag består av 3 personer. De sitter tillsammans med backendutvecklarna och totalt är det 12 utvecklare på Stockholmskontoret som ansvarar för nyutvecklingen av det molnbaserade systemet Voyado. Arbetssättet är agilt enligt kanbanfilosofi med kontinuerliga uppdateringar av produkten och releaser varannan vecka.

På Revide är är det inte bara viktigt med vad som utvecklas utan även hur de utvecklar det. Att hela tiden utveckla teamet, kodkvalité och arbetssätt är en självklarhet för dem. De arbetar med allt från UX och enkelhet till stora datavolymer och komplexa skalningsproblem. Det finns en nyfikenhet kring att lösa avancerade problem och utforska ny teknik som ofta visar sig på deras labbdagar där de experimenterar under fria former.

”Det finns en nyfikenhet kring att lösa avancerade problem och utforska ny teknik”

Vi söker

Vi söker dig som är en nyfiken lagspelare och som gillar att experimentera och att lösa kluriga problem, både på egen hand och tillsammans med andra. Du har ett genuint intresse för frontend tech och att lära dig nya saker är något du verkligen värdesätter, gärna i en miljö där alla samarbetar med varandra och delar kunskaper med varandra. Självfallet älskar du programmering och problemlösning!

Du bör

  • känna dig som hemma inom Javascript, Sass och CSS
  • ha erfarenhet och provat ramverk som Aurelia, knockoutJS, RequireJS, Angular eller liknande
  • vara flytande i engelska i både tal och skrift och kan samtala på svenska
  • även ha prövat på backendutveckling, tex Java, C# eller motsvarande
  • det är dessutom meriterande om du arbetat med komponentbaserad utveckling

 

Bild på Stina Gårdman
Stina Gårdman
Konsult och ansvarig för tech
0707 509 160 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss