Utvecklare med kundfokus till produktbolag

Ponty Stockholm

Company

Role

Rollen

Vår utveckling drivs av våra användare hos våra kunder. Det finns mängder av idéer och vi har en spännande roadmap. Du kommer tillsammans med dina kollegor lyssna in vad våra användare vill ha ut av vårt system, göra konsekvensanalyser, planera och implementera. Arbetet sker nära vår försäljning och support för att skapa en så god bild som möjligt av hur vi ska fortsätta skapa det bästa rekryteringssystemet för den professionella rekryteraren. Att kunna omsätta idéer till praktisk tillämpning är en viktig del i rollen. Din delaktighet sker i alla delar – från specifikation till design, implementation och uppföljning av användning.

Vad vi tror att du kan erbjuda Ponty

En nyfikenhet kring vad som gör ett system snabbt, tillförlitligt och uppskattat men också förmågan att argumentera för och implementera dina idéer.

För att lyckas tror vi att du har:

  • erfarenhet av att utveckla mer avancerade systemstöd,
  • arbetat med användaren i fokus,
  • god kännedom i Ruby/PHP/Python/Node eller motsvarande,
  • skrivit mindre bra SQL-kod och lärt dig något,
  • en åsikt om hur du vill att en CI/CD-pipe skall se ut, passion för utveckling och att lära dig nya teknologier.

Eller är listan här ovanför fel? Du får gärna berätta varför.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stort intresse av att se dig växa och utvecklas. Försvinnande lite byråkrati och hög grad av autonomi med stor delaktighet i vår fortsatta resa. Arbete på en teknikstack som bl.a. innehåller Python, MySQL, Redis, React och som i huvudsak körs på GCP (Cloud SQL, Memorystore, App Engine etc).

Marknadsmässiga förmåner och kontor i centrala Stockholm där vi sitter tillsammans med två andra bolag som vi har mycket utbyte med. Vi måste också nämna våra fantastiska användare. Inte bara är de bland de bästa inom sitt område. De är också kloka, trevliga och vår främsta källa till kunskap om hur vi kan utveckla vår produkt.

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss