Front End Specialist till Coop Online

Coop Online Stockholm

Company

Role

Coop Online

På Coop Online sitter vi i framsätet när det kommer till utveckling av en av de största branscherna som börjar gå över till e-handel; nämligen dagligvaruhandeln. Att handla mat på nätet beräknas växa med hela 30% under 2019 och fortsätta växa snabbt i många år framöver. Det saknar motstycke i någon annan bransch, men givetvis nöjer inte vi oss där. Vi har stora ambitioner vilket innebär ett högt tempo och ett konstant utvecklande av alla våra kanaler. Och vi älskar det. Att ha roligt på jobbet, med högt till tak och ett sammansvetsat team som sporrar varandra och siktar på stjärnorna tillsammans – det är viktigt för oss.

Coop Online satsar nu på att etablera en organisation som kan vara drivande i den fortsatta tillväxten av mathandel online de närmaste åren och den här positionen kommer vara högst delaktig att skapa förutsättningar för en effektiv och bra kundupplevelse.

Om Rollen

Coop Online implementerar just nu en ny e-handelsplattform vilket resulterat i behovet av en ny position som front-end specialist inom marknadsavdelningen, med fokus på kampanj- och contentarbete. Du kommer som nyckelperson vara involverad i och ansvara för utvecklingen av olika marknadsaktiviteter på Coop.se. Det är en bred roll där du kommer tillföra specialistkompetens för att skapa effektiva kampanjer och content. I det dagliga arbetet kan många saker ingå, till exempel att bygga AB-tester, göra prototyper, testautomatisering samt föra en kontinuerlig dialog med designbyrån. Du kommer att tillhöra IT-avdelningen och rapportera direkt till en business CIO men i en matrisorganisation. På Coop har de en agil utvecklingsmiljö.

”Hos oss får du vara med och förändra en hel bransch”

Bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med digitala kampanjer, skapa innehåll som syns i mängden och har tekniska färdigheter inom front end utveckling främst inom e-handel. Här får du chansen att tillsammans med Coop Onlines marknadsförare skapa digitala lösningar som syns och gör skillnad. Din bakgrund skulle kunna vara både från content-sidan, som grafisk design eller från en utvecklarbakgrund med en kärna i front end-utveckling. Eftersom du kommer tillföra IT kompetens på marknadssidan så är det bra om du har en bred bakgrund, kanske från en digital produktionsbyrå eller liknande.  

Du har troligen: 

  • Kunskap inom HTML/XHTML, Javascript, CSS
  • Erfarenhet av att arbeta med Google Analytics
  • Arbetat i modernt designverktyg, Photoshop/Illustrator, etc.
  • Arbetat med plattformar så som Hybris/Intershop/eNova eller motsvarande
  • Tidigare arbetat emot API:er för request/response

Det är även meriterande om du har erfarenhet inom Spring Framework, Git, Test automation, SAP Hybris CMS Cockpit, Smartview eller Content Creation.

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du vara med och förändra en hel bransch. Du får vara med och driva en entreprenöriell verksamhet inom ett stort, starkt bolag. Du blir del av ett, i vårt tycke, enormt roligt team där vi siktar högt och gör det tillsammans. Du får jobba i ett värderingsstyrt bolag där vi värnar om människa och miljö samtidigt som vi bedriver en professionell verksamhet i stark tillväxt.

Vart sitter vi?

I ljusa härliga lokaler (med eget café/restaurang och rutschkana ) i Solna Business Park, endast 10 minuter från Centralen.

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss