Head of Development

Netigate Stockholm

Company

Role

Om Netigate

Netigate är en av Europas ledande leverantörer av molntjänster för webbaserade undersökningar. Genom våra enkätverktyg hjälper vi över 3 500 kunder i mer än 40 länder med medarbetar- och kundundersökningar samt analyser av data i realtid. Därmed bidrar vi med värdefulla insikter för att våra kunder ska kunna fatta bättre affärsbeslut. Till några av våra kunder hör Spotify, Uber, Ericsson och Electrolux.

Arbetsplatskulturen på Netigate är fylld av energi. Vi värdesätter passion, ansvarstagande, enkelhet och hur vi med insikter vunna ur vår produkt kan bidra till vår omvärld. Netigate är en gasellvinnande organisation i en stark tillväxtfas, därmed kommer du även snabbt märka att det finns goda chanser att påverka i vårt dagliga arbete tillsammans.

Om rollen

I rollen som Head of Development kommer du att ansvara för ett team på drygt 10 personer som främst arbetar med nyutveckling. Teamet är under uppbyggnad och därmed får du möjlighet att sätta spelreglerna och bygga ditt drömteam. Netigate är i en förändringsresa och tillsammans med dina kollegor förväntas du påverka och sätta tech-kulturen på bolaget. I rollen kommer du att få ett stort inflytande i att skapa de rutiner och den techmiljö som du ser ger de bästa förutsättningarna för framtiden.

”Sätta spelreglerna och bygga ditt drömteam”

Netigates plattform håller just nu på att byggas om för att kunna hantera en stigande mängd data såväl som en ökande mängd dagliga användare. Där kommer du att leda det agila teamet med ett huvudsakligt mål – att ta Netigate framåt i utvecklingen, detta genom att vara drivande i den nya tech-stack som stegvis kommer att byta ut den gamla plattformen. Din roll kommer vara att stötta och coacha teamet i både teknikval, arkitektur och personlig utveckling. Du kommer att arbeta nära en väl fungerande produktorganisation och vara gränssnittet mot dem.

Netigates plattform är byggd i en Microsoft-miljö och arbetar med .Net Core och React. Dagligen används också verktyg och system som Octopus, Bitbucket, MSSQL, Azure och Elastic Search.

Om dig

Vi söker dig som är en visionär ledare och har en bakgrund som utvecklare. Du har ett genuint intresse samt erfarenhet av att coacha utvecklare och är en naturlig ledare som andra vänder sig till. Du har arbetat med Scrum-metodik i flera år och har många tankar och ideér kring det agila arbetssättet.

Vi tror att du har

  • Gjort en resa från utvecklare till manager eller teamleader.
  • Flera års erfarenhet av att arbeta i agila utvecklingsteam.
  • Ett genuint intresse för ny teknik och arbetsmetodiker

För att lyckas i rollen är du en empatisk ledare som lägger stor vikt vid att bygga relationer med utvecklarna för att tillsammans skapa en miljö som motiverar teamet och får gruppen att växa som team och individer. Du behöver vara engagerad och ha en stor passion för mjukvaruutveckling. Du är van att arbeta med de senaste teknikerna men förstår också vikten att tänka på den äldre kodstacken.

Bild på Stina Gårdman
Stina Gårdman
Konsult och ansvarig för tech
0707 509 160 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss