Produktägare Kundresa Coop Online

Coop Online Stockholm

Company

Role

Coop Online

På Coop Online sitter vi i framsätet när det kommer till utveckling av en av de största branscherna som börjar gå över till e-handel; nämligen dagligvaruhandeln. Att handla mat på nätet beräknas växa med hela 30% under 2019 och fortsätta växa snabbt i många år framöver. Det saknar motstycke i någon annan bransch, men givetvis nöjer inte vi oss där. Vi har stora ambitioner vilket innebär ett högt tempo och ett konstant utvecklande av alla våra kanaler. Och vi älskar det. Att ha roligt på jobbet, med högt till tak och ett sammansvetsat team som sporrar varandra och siktar på stjärnorna tillsammans – det är viktigt för oss.

Coop Online satsar nu på att etablera en organisation som kan vara drivande i den fortsatta tillväxten av mathandel online de närmaste åren och den här positionen kommer vara högst delaktig att skapa förutsättningar för en effektiv och bra kundupplevelse.

Om rollen

I rollen som produktägare för kundresan på Coop Online kommer du att ansvara för att utveckla och underhålla e-handelstjänsten för att hela tiden leverera affärsvärde till kunderna från beställning till leverans.
I nära samarbete med ditt team, definierar och förverkligar ni Onlines affärsstrategier, utveckling och underhåll av lösningar på alla digitala touchpoints; Web, App, Mobilweb samt externa marknadsplatser. Produktutvecklingen vilar på agila principer och kännetecknas av tät kommunikation med användare och intressenter inom verksamhetsområdet.
Du blir en del av ett passionerat team, en spännande tillväxtresa och får möjlighet att vara med och påverka.  

”Hos oss får du vara med och förändra en hel bransch”

Bakgrund

För att lyckas i rollen som produktägare för köpresan tror vi att du har tidigare erfarenhet av digital utveckling och retail. Du har varit del i komplexa projekt med implementationer av system och lösningar i utmanande miljöer. Du har en vilja och förmåga att kommunicera och bygga relationer både med ledning, ditt team och IT.

  • Har tidigare erfarenhet som produktägare, samt ansvarat för ett team 
  • God förståelse för agila principer och erfarenhet från agil produktutveckling
  • Meriterande om du är bekant med Hybris e-handelsplattform

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning, alternativt motsvarande yrkeserfarenhet. Du har goda språkkunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift.

Vem är du?

Som person är du en god kommunikatör, analytisk och lösningsfokuserad. Vi söker dig som tycker om att driva ditt arbete med struktur och kvalitetsmedvetet. Du är inte rädd för förändring och motiveras av att vara med och skapa den. 

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du vara med och förändra en hel bransch. Du får vara med och driva en entreprenöriell verksamhet inom ett stort, starkt bolag. Du blir del av ett, i vårt tycke, enormt roligt team där vi siktar högt och gör det tillsammans. Du får jobba i ett värderingsstyrt bolag där vi värnar om människa och miljö samtidigt som vi bedriver en professionell verksamhet i stark tillväxt.

Vart sitter vi? 

I ljusa härliga lokaler (med eget café/restaurang och rutschkana) i Solna Business Park, endast 10 minuter från Centralen.

Bild på Bertil Englund
Bertil Englund
Konsult, ansvarig för Rekrytering
0703 771 781 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss