TAM till helhetsleverantör inom IT

Nordlo Group Stockholm

Company

Role

Om Nordlo Group

Nordlo är en helhetsleverantör inom IT med fokus på att effektivisera kundens verksamhet. Organisation är platt och dynamisk och anpassar sig snabbt utifrån de krav och behov som finns. Bolaget är under ständig utveckling och hos Nordlo är det alltid nära till beslut och man har en målmedveten satsning på medarbetarnas utveckling. Nordlo har en stark företagskultur och en stor trivsel bland sina medarbetare. Ledorden i värdegrunden är; vi arbetar tillsammans, vi agerar med hjärtat samt Vi skapar affärsvärde

Nu söker Nordlo Improve, Kista efter en Technical Account Manager som kommer att vara en stark motor i verksamheten!

”Väx med Nordlo!”

Om rollen:

Som Technical Account Manager på Nordlo jobbar du i ett team med fokus på en eller flera kunder. Du jobbar tillsammans med en Key Account Manager, en Service Delivery Manager och ett team av tekniker. Tillsammans utgör ni ett leveransteam med fokus att underhålla och framförallt utveckla kundens tekniska miljö för att skapa bästa möjliga förutsättningar för kunden att nå sina verksamhetsmål.

Nyckelfaktorer för rollen:

  • Du är initierad i kundens verksamhetsmässiga och tekniska behov.
  • Du säkerställer en hög teknisk leveranskvalitet till kunden. Dvs. ansvarar för att kundens tekniska miljö är stabil och fungerar optimalt utifrån kundens behov.
  • Du driver teamets löpande arbete med daglig förbättring och med att utveckla kundens IT i linje med uppsatta Improve-mål.
  • Du hanterar övergripande kundernas tekniska utmaningar och behov. Din uppgift är att vägleda kunden och rekommendera lämplig teknisk utveckling.
  • Du för dialog och kan förklara tekniskt komplicerade detaljer på ett för kunden begripligt sätt.
  • Du stöttar säljorganisationen med teknisk-, produkt- och verksamhetsdetaljerad information.

Vem är du?

För att arbeta och trivas hos oss behöver du ha erfarenhet av att hantera relationer och outsourcingavtal. Att du har god teknisk förståelse för infrastruktur och infrastrukturella tjänster, med fokus på Microsofts produktportfölj. Som person är du strukturerad, positiv, proaktiv och tycker om att arbeta i team. Du har god förmåga att upprätthålla relationer med kunder på alla nivåer, bra på att kommunicera och fatta beslut.

I rollen förväntas du vara en stark motor i verksamheten, coacha, inspirera och utveckla arbetet med team och kunder.

Bild på Stina Gårdman
Stina Gårdman
Konsult och ansvarig för tech
0707 509 160 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss