Testledare till Dina Försäkring AB

Dina Försäkring Stockholm

Company

Role

Om Dina Försäkringar

Dina Försäkringar är en grupp av kundägda försäkringsbolag som erbjuder sakförsäkringar för både privatpersoner och företag. Med anor sedan 1768 är Dina Försäkringar en av Sveriges största aktörer inom sakförsäkring och finns idag runt om i landet från Lund i söder till Luleå i norr. I trivsamma lokaler vid Skeppsbron i Stockholm, med härlig havsutsikt, sitter idag cirka 100 medarbetare på Dina Försäkring AB och där präglas kulturen av tillit, högt engagemang och prestigelöshet.

Om rollen

I rollen som testledare på Dina Försäkring AB kommer du att bli del av en IT-enhet bestående av drygt 20 personer där initiativtagande och nytänkande bejakas. Som testledare är du en viktig del i utvecklingen av nya digitala tjänster och systemförflyttningar. Du kommer att leda testarbetet i ett team med Scrum som huvudprincip där du säkerställer att framtagandet av testplaner och testfall görs enligt bäst praxis. 

Du kommer även att ansvara för test och testprocesser för utveckling som ligger hos partners, både i och utanför Sverige samt samordna test för hela Dina-gruppen. Detta gör att rollen blir mycket varierad och du kommer själv styra mycket över din tid och planering.

”Skapa ditt testkungarike”

Tillsammans med två testare och övriga teamet på IT-enheten jobbar du proaktivt för att ständigt förbättra leveransen inom ditt ansvarsområde både mot kund och medarbetare. Det finns en uttalad ambition att jobba mer med automatiserade tester framåt och det blir då din uppgift att planera och koordinera hur detta ska fullföljas.

Om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du är en problemlösare och drivs av att förbättra och utveckla både testområdet och ditt team. Du gillar att komma med nya idéer och är en ambassadör för test gentemot övriga medarbetare och organisation.

Du har

  • Flera års erfarenhet av att leda testarbete   
  • Erfarenhet och vana att arbeta med testverktyg (tex Zephyr eller Jira)
  • Van att coacha och utveckla andra      
  • Erfarenhet av agila metoder
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet av automatiserad test
  • Meriterande med erfarenhet från försäkringsbranschen eller liknande

Mer om Dina Försäkring AB

Dina Försäkring AB är både en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dina-federationens lokalbolag. Läs mer på www.dina.se. Facklig representant för Forena är Sammy Bergman, telefon 08-518 038 27.

 

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss