Backendutvecklare med plattformsansvar

TR Media Stockholm

Company

Role

TR Media är Sveriges ledande mediehus inom trav och sportspel. Med produkter som tidningen Travronden och digitala produkter som travronden.se, travrondenspel.se, jokersystemet.sespelvärde.se, överodds.se och appen Travronden Bevakning med flera, når vi en halv miljon trav- och spelintresserade varje vecka.

“Vi fokuserar på att bygga ett mediehus av starka varumärken och innovativa produkter”

Om rollen

TR Media är mediabolaget som satsar offensivt på digitala tjänster inom trav, sport och tips. Vår organisation genomgår en kraftfull digital omställning och vi söker just nu en utvecklare som kan ta lead över backend-utvecklingen. Du kommer att vara en del av vår tillväxt och transformation inom digitala tjänster och digitala produkter. Rollen innebär att du som backend-utvecklare kommer att få ta ett stort ansvar för vår plattform, de olika varumärkena och de tjänster vi erbjuder.
I rollen kommer du att ta ägandeskapet för att utveckla backend-plattformen med modern teknik och har stora möjligheter att ta och genomföra egna initiativ. Den moderna plattformen byggs på Django/Python och frontend utvecklas i React.

Om dig

  • Stark erfarenhet inom backendutveckling
  • Utvecklat i Python och erfarenhet av Django
  • Erfarenhet av restAPIer
  • Kunskaper inom systemarkitektur
  • Arbetat enligt DevOps principer (CI/CD)
  • Arbetat med molntjänster

Det är inget måste men meriterande om du har erfarenhet av Docker, PHP/Drupal eller Java-utveckling, mikrotjänster, Javascript och Trav-/Sportintresse.

Mer om TR Media

TR Media är Sveriges ledande mediehus med fokus på svensk travsport. Vår kultur präglas av en unik kompetens inom spelinformation, en genuin passion för det vi gör och viljan att hitta lösningar som passar våra kunder. Efter flera framgångsrika år tar vi nu TR Media till nästa nivå – nya villkor för spelmarknaden öppnar för nya spännande satsningar. Med printprodukter som Travronden och Vinternumret, Sveriges ledande webbplatser inom trav och sportspel; travronden.se, travrondenspel.se, jokersystemet.se, spelvärde.se, överodds.se samt våra nyhetsbrev, når vi en halv miljon trav- och spelintresserade varje vecka. Sedan starten 1932, då tidningen Travronden grundades, har vi skapat en portfölj med innovativa digitala produkter och fortsätter att ständigt bryta ny mark.

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss