Lead Recruiter – Executive Search

Safemind Stockholm

Company

Role

Safemind är norra hemisfärens bästa techrekrytare och för två år sen startade vi Executive Search med övertygelsen om att vi kunde hjälpa våra kunder med andra lednings- och specialistroller än bara tech. Under de gångna åren har vi rekryterat till ett flertal olika ledningsroller såsom CIO/CTO, CFO, VP Sales, CMO och Head of Product.

Vårt syfte är att attrahera de bästa ledarna, talangerna och specialisterna i denna del av världen (hemisfären) till våra uppdragsgivare. Det gör vi genom boleansk sökning, dechiffrering av cv:n och förståelse för de individer vi intervjuar samt stort intresse för de bolag och tjänster vi är satta att hjälpa till med.

”Safemind Växer!”

Om Rollen

Utöver att du gillar människor och bl a lusläser Breakit så är det bra om du:

  • Gillar relationer
  • Har vana att driva rekryteringsprocesser
  • Kan prata både med kandidater och kunder
  • Inte har ett alltför distanserat sätt till människor
  • Ordningssinne och känsla för struktur, det är bra om kandidaterna får information om när de ska på intervju
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Har du läst Jo Nesbøs roman Headhunter kan det vara meriterande

Meriterande är det om du arbetar med Tech tidigare på ett eller annat sätt. Vill du leverera de bästa kandidaterna till branschens mest framstående bolag så är det viktigt att du är kvalitetsmedveten och snabbtänkt. Vi tror på långsiktiga relationer och ger alltid kunderna vår ärliga uppfattning av hur vi kan utföra jobbet. Vi tror på relevans, vi utmanar våra kunder, vi ser potential i våra kunder och vi brinner för att skapa handlingskraftiga team som skapar framgång för våra kunder.

Du trivs att arbeta i ett högt tempo med stort eget ansvar och driv.

Om Safemind

På Safemind har vi lång erfarenhet av att hjälpa de främsta techbolagen att hitta digital kompetens till sina utvecklingsteam. Lite slarvigt kan man kalla jobbet rekryterare, men vi tycker det är betydligt mer än så. Vår ambitionsnivå är alltid att skapa långsiktiga samarbeten och partnerskap med både kandidater som vi rekryterar och kunder vi hjälper växa. Har du ett starkt intresse inom det digital samt en god förståelse för människor så är jobbet en perfekt arena att utvecklas på. Vi sitter centralt i Stockholms IT-hjärta tillsammans med ett par andra bolag vilket gör att vardagen känns extra kul och stimulerande. 2019 fick vi utmärkelsen av DI att vi är ett gasellföretag.

Bild på Martin Öberg
Martin Öberg
Konsult, Head of Executive
0708 777 725 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss