SysOps Engineer

Pricerunner Stockholm

Company

Role

Om PriceRunner

2016 fick PriceRunner nya svenska ägare, och sedan dess har de byggt om bolaget från grunden och utvecklat en toppmodern plattform. På fyra år har PriceRunner åstadkommit mer än någonsin p.g.a. en klar vision, ett starkt ledarskap och ett gemensamt driv och har redan vunnit pris för bästa sök- och jämförelsesajt två år i rad. Målet är solklart: De ska bli världens mest älskade shoppingjämförelsesajt!

PriceRunner hanterar över 100 miljoner prisuppdateringar per dygn och detaljerad information om miljontals produkter från över 18 000 e-handlare i flera länder. Deras två största marknader är Sverige och Danmark och sajten finns även i UK och Tyskland. 

Om Rollen

I rollen som SysOps kommer du vara en nyckelperson för utveckling och underhåll av PriceRunners befintliga servermiljöer och se till att allting är uppe och rullar för organisationens användare. Du kommer att ansvara för att sätta strukturer och skapa rutiner som möjliggör en god utvecklings- och produktionsmiljö. Som SysOps kommer du också vara delaktig i implementeringen av en molnbaserad microservicesarkitektur med tyngdpunkt på Continuous deployment och automatisering tillsammans med plattforms- och utvecklingsteamen.

Du kommer att sitta på huvudkontoret tillsammans med ditt team och övriga organisationen och därmed ha stor möjlighet att påverka PriceRunners framtid. Beredskap ingår i tjänsten.

Du får möjlighet att jobba med

 • Drift av servermiljö LINUX (CentOS)
 • KVM Virtualisering
 • Verktyg för automatisering (Ansible)
 • Monitorering och felsökning 
 • Drift av databaser (MongoDB, Postgres, MySQL)
 • Nätverk och säkerhet (routing, switching (lager3-switchar), felsökning, administrering av brandväggar)

Har du tidigare erfarenhet av att ha jobbat med Nomad, Elasticsearch, AWS och Gigaspaces är det extra meriterande.

PriceRunners techstack består idag av: CentOS, Java, Kafka, MySQL, MongoDB, Postgres, ELK stacken, Prometheus, AlertManager, Ansible, Docker, Nomad, KVM, XAP. 

Vi söker dig

 • Som har några års erfarenhet av liknande arbete och tekniker
 • Passionerat intresse för automatisering och molnbaserade miljöer
 • Har ett proaktivt förhållningssätt och kommer med nya lösningar
 • Har ett DevOps-mindset och vill fördjupa sig mer inom det
 • Erfarenhet från transaktionsintensiva miljöer och webb

”Världens mest älskade shoppingjämförelsesajt”

Varför bli en PriceRunner? 

PriceRunner erbjuder en arbetsplats som verkligen vill ligga i teknisk framkant, på riktigt! De erbjuder en ambitiös arbetsmiljö med en framåtanda där de hela tiden jobbar för att utveckla nya saker och ny funktionalitet för ständig förbättring av deras site. Du kommer jobba tight med dina teammedlemmar men också med övrig tech-organisation bestående av närmare 60 personer.

Huvudkontoret är beläget i hjärtat av Stockholm, på Kungsbron, precis vid T-centralen. Här sitter 125 “PriceRunners”. De har även 20 kollegor i Danmark. Tillsammans gör de massor av roliga saker och du kommer få vara med på en fantastisk resa som präglas av innovation, högt engagemang och gemenskap!

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss