DevOps Engineer

Pricerunner Stockholm

Company

Role

Om PriceRunner

2016 fick PriceRunner nya svenska ägare, och sedan dess har de byggt om bolaget från grunden och utvecklat en toppmodern plattform. Målet är solklart: De ska bli världens mest älskade shoppingjämförelsesajt! För att åstadkomma det jobbar de med nya tekniker som Gigaspaces, Traefik, Elastic och AWS. Nu söker de efter en DevOps Engineer som vill en bli en del av deras plattformsteam!

Komplexiteten i tjänsten ligger i volymen av produkter, priser och e-handlare. PriceRunner hanterar över 100 miljoner prisuppdateringar per dygn och detaljerad information om miljontals produkter från över 18 000 e-handlare i flera länder. Deras största marknader är Sverige och Danmark och sajten finns även i UK och Tyskland. 

Att jobba hos PriceRunner innebär att jobba i ett modernt och snabbrörligt bolag med kompetenta kollegor. Tillsammans löser de komplexa problem och har roligt längst vägens gång!  

Om rollen 

Som en del av PriceRunners plattformsteam kommer du ha en viktig roll i arbetet att ta den tekniska plattformen till nästa nivå. Idag finns stora ambitioner att vidareutveckla plattformen och fortsätta skapa största möjliga värde för deras användare.

Ditt jobb kommer bland annat innefatta

 • Förbättring av plattformens övergripande prestanda med fokus på snabb svarstid, skalbarhet och resursallokering. I takt med bolagets expansion globalt är detta en ständig utmaning  
 • Arbeta tätt ihop med deras utvecklingsteam med automatisering och arkitektur
 • Kontinuerligt vidareutveckla och förbättra de interna verktygen för Tech i Python och Golang
 • Fortsätta bygget av en microtjänst arkitektur med stöd av bland annat Nomad, Consul, Elastic, Gigaspaces och Ansible
 • Arbeta med tekniker som AWS, EC2, S3, Cloudfront, Redshift Machine Learning, Terraform, CI/CD pipelines
 • Disaster Recovery
 • Kontinuerlig förbättra utvecklingsmiljön för deras utvecklare

Vi söker dig

 • Som har flera års erfarenhet av liknande arbete och tekniker inom området DevOps/Plattform/Infrastruktur i internationella miljöer
 • Vi ser gärna att du har akademisk utbildning inom datavetenskap
 • Erfarenhet från transaktionsintensiva miljöer och webb
 • Svenska i tal och skrift

”Världens mest älskade shoppingjämförelsesajt”

Varför bli en PriceRunner? 

PriceRunner erbjuder en arbetsplats som verkligen vill ligga i teknisk framkant, på riktigt! De erbjuder en ambitiös arbetsmiljö med en framåtanda där de hela tiden jobbar för att utveckla nya saker och ny funktionalitet för ständig förbättring av deras site. Du kommer jobba tight med teammedlemmarna i plattformsteamet, men också med övrig tech-organisation bestående av närmare 60 personer.

Huvudkontoret är beläget i hjärtat av Stockholm, på Kungsbron, precis vid T-centralen. Här sitter 125 “PriceRunners”. De har även 20 kollegor i Danmark. Tillsammans gör de massor av roliga saker och du kommer få vara med på en fantastisk resa!

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss