Application Specialist ERP

Hydroscand AB Stockholm

Company

Role

Vi söker just nu efter en applikationsspecialist till Hydroscand Group som är ett miljardbolag inom tillverknings- och serviceindustrin. Hydroscand är inne i en stark tillväxtfas för att befästa sin marknadsposition och söker nu efter en applikationsspecialist inom Microsoft Dynamics AX/365 som vill vara med på en omfattande digitaliseringresa.

Om rollen

I rollen som Application Specialist ERP kommer du vara ansvarig för butiks- och tillhörande säljprocesser inom Hydroscand Groups ERP. Du kommer bl.a. få vara med och driva förändringen från Microsoft AX 2012 till Microsoft Dynamics 365. Detta innebär att du kommer vara delaktig i olika implementations- och utvecklingsprojekt med många olika kontaktytor inom organisationen. Rollen är operativ där du har en kontinuerlig dialog med leverantörer som ett led i att skapa effektiva affärsprocesser. Detta innebär att du kommer få driva förändringsforum mot verksamheten inom ditt område och vara en garant för att de olika filialerna har rätt ERP-lösningar.

Om dig

För att lyckas i rollen tror vi du är en kommunikativ person som är van att jobba i en beställarroll mot leverantörer av CRM-system eller POS. Du har god kunskap inom on prem- och cloudlösningar och har förmågan att analysera och förstå organisationers behov.  

Kvalifikationer

  • Microsoft Dynamics AX och Dynamics 365 eller liknande ERP/CRM lösningar
  • Erfarenhet av implementationsprojekt inom POS
  • Erfarenhet av Jira
  • Erfarenhet av arbete i en global organisation är stark meriterande
  • Relevant akademisk utbildning
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska

Om bolaget

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Hydroscand erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter på ett 20-tal marknader inom Europa, Asien och Afrika. Med fler än 240 slangservicebutiker, över 140 mobila SlangExpress-enheter och 450 återförsäljare är de alltid strategiskt positionerade för att hjälpa sina kunder. Deras decentraliserade organisation, kundstyrda varuförsörjningskedja och kunniga personal ger dem möjlighet att hjälpa sina kunder snabbt och kostnadseffektivt, oavsett var de befinner sig.

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss