Affärsansvarig till inUse Göteborg

inUse Göteborg

Company

Role

Som Affärsansvarig på inUse kommer du att ha en nyckelroll och jobba inom det allt viktigare arbetet med digital strategi.

Om rollen

I rollen kommer du få arbeta med olika typer av tjänsteförsäljning och optimera tiden utifrån vad man själv tror ger bäst effekt. Det förekommer både långa och korta säljcykler. Leads kommer från flertalet redan väl etablerade kanaler där ditt ansvar blir att öka dessa kanaler samt generera och ta hand om leads på egen hand, givetvis i tätt samarbete med byråns expertis nära till hands. Idag finns både stora och små kunder från privat såväl som offentlig sektor och oftast görs affär med ledningsgrupp eller nivån under. inUse är en av de mest framgångsrika inom sitt segment i Sverige och är del i ett större sammanhang. 

Du kan tidigare arbetat fokuserat på försäljning men även gjort det i kombination med annat såsom kundansvarig, strategiansvarig, projektansvarig och liknande. Byrån är en av de mest framgångsrika inom sitt segment i Sverige och är del i ett större sammanhang. Kulturen är trevlig och inkluderande med en medarbetarnöjdhet i absoluta toppskiktet. 

inUse erbjuder en rolig, inkluderande och stimulerande arbetsmiljö med kompetenta, välvilliga, engagerade och modiga kollegor som brinner för att skapa impact. Det är ett företag i stark utveckling och har en väl fungerande verksamhet med intressanta kunder och uppdrag.

Om dig

Erfarenheter

  • Mångårig erfarenhet av komplex försäljning av design eller närliggande segment såsom ex marknad-, kommunikation- eller IT-tjänster.
  • Bevisat goda resultat av försäljning.

Förmågor

  • Förstå grunderna i digital design och ha en förmåga att förklara dessa.
  • Vi tror att du är ödmjuk, kompetent och modig.
  • Du gillar verkligen att sälja, presentera, pitcha och sluta stora affärer. 
  • Vi tror att du är ambitiös och ser dig fortsätta utvecklas. 

För mer information kontakta gärna Daniel Målberg på mejl daniel.malberg@safemind.se.

Bild på Daniel Målberg
Daniel Målberg
Konsult, Head of Design & Creative
+46 723 340 310 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss