Regionchef till inUse Göteborg

inUse Göteborg

Company

Role

inUse är på en spännande resa där vi förändrar vilka marknader vi fokuserar på och breddar och förtydligar vårt erbjudande. Vi har det senaste året skapat ett antal nya directorsområden som vi nu börjar ta ut till marknaden. De nya områdena kompletterar våra historiskt starka områden som UX, Servicedesign och effektstyrning och är framtagna för att vi ska röra oss snabbare mot att realisera vår vision, A better tomorrow for People, Business and Society.

Tjänsten

Som regionchef på inUse i Göteborg är du ytterst ansvarig för Göteborgskontorets resultat och skapar tillsammans med din lokala ledningsgrupp och dina medarbetare affärer som ger långsiktig tillväxt samt en kultur där konsulter och kunder trivs. Regionchefen rapporterar till Head of inUse och sitter med i ledningsgruppen för inUse. I uppdraget ingår också att växa Göteborgskontoret.

Arbetsuppgifterna som regionchef handlar framför allt om att leda kontorets utveckling, driva säljprocesser till avslut och att utveckla långsiktiga affärsrelationer genom att lyssna på kunderna och finna rätt lösningar för dem. Det handlar också om att bära fram inUse kultur och värderingar gentemot kunder och kollegor. Arbetet bedrivs i nära samarbete med framför allt personalansvariga och affärsansvariga på kontoret, samt med företagets övriga regionchefer.

Om dig

Du kan ha jobbat i några olika roller för att trivas hos oss. Vi tror att du behöver ha några av följande delar i din profil för att lyckas:

  • En övertygelse om att värderingsstyrt ledarskap är det bästa sättet att leda den här typen av verksamhet. Du behöver känna dig hemma i våra värderingar och principer (kompetens, välvilja, engagemang, mod, sätta laget före jaget och du behöver tro på att vi är starkare tillsammans är var för sig.
  • Ett väletablerat nätverk hos större företag i Göteborgsområdet
  • God digital kompetens och förståelse för inUse erbjudanden
  • God förmåga att driva säljprocesser till avslut och att utveckla långsiktiga affärsrelationer genom att lyssna på kunderna och finna rätt lösningar för dem
  • Förståelse för hur en konsult- och eller byråverksamhet fungerar
  • Gilla att ta ansvar för en egen enhet, men även samarbeta med övriga regioner för att bibehålla kulturen och hålla ihop inUse -tillsammans är vi över 100 designers.
  • Erfarenhet av personalansvar och ett tydligt och kommunikativt ledarskap
  • Erfarenhet av budgetansvar
  • Förmåga att se och agera på potentiella affärsrisker
  • Har förmågan att prioritera i ditt dagliga arbete

Önkas mer information om denna roll kan du höra av dig till Daniel Målberg som leder denna rekrytering. Vi ser fram emot spännande samtal om din och inUse framtid!

Bild på Daniel Målberg
Daniel Målberg
Konsult, Head of Design & Creative
+46 723 340 310 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss