Backend-utvecklare med fokus på Elasticsearch

Pricerunner Stockholm

Company

Role

Om PriceRunner

2016 fick PriceRunner nya svenska ägare, och sedan dess har de byggt om bolaget från grunden och utvecklat en toppmodern plattform. Målet är solklart: De ska bli världens mest älskade shoppingjämförelsesajt! För att lyckas med detta mål söker de en backendutvecklare med ambitionen att bli bäst inom sök och indexering på bolaget!

Komplexiteten i tjänsten ligger i volymen av produkter, priser och e-handlare. PriceRunner hanterar över 100 miljoner prisuppdateringar per dygn och detaljerad information om miljontals produkter från över 18 000 e-handlare i flera länder. Deras största marknader är Sverige och Danmark och sajten finns även i UK och Tyskland. 

Att jobba hos PriceRunner innebär att jobba i ett modernt och snabbrörligt bolag med kompetenta kollegor. Tillsammans löser de komplexa problem och har roligt längst vägens gång!  

Om rollen 

Som en del av PriceRunners krossfunktionella Tech team kommer du ha en viktig roll i arbetet att ta sök och indexering till nästa nivå. Idag finns stora ambitioner att vidareutveckla plattformen och fortsätta skapa största möjliga värde för deras användare och som utvecklare hos PriceRunner blir du en central del i den fortsatta framgångs- och utvecklingsresa resa som de befinner sig på! 

Vi söker dig som

  • Är en duktig Backend-utvecklare
  • Har erfarenhet av Elasticsearch
  • Har som ambition att utvecklas vidare och bli expert på sök och indexering
  • Har ett genuint intresse för backendutveckling
  • Kan svenska i tal och skrift
  • Trivs med att ta stort ansvar, både för backend-miljö och affärsutvecklingsprojekt
  • Har intresse för modern teknik och problemlösning
  • Har ett positivt driv och vill hela tiden lära nytt
  • Tror på ren kod och att saker blir rätt direkt – för PriceRunner släpper kontinuerligt saker i produktion, mitt i brinnande drift, och det du utvecklar kommer användas av miljoner användare varje vecka!

Du kommer vara omgiven av 60 utvecklarkollegor och jobba med teknik i framkant som bla, Java (version 11 och senare), Spring, GigaSpaces, Elasticsearch, Kafka, NoSQL, Clean Code, CI, CD, Ansible, Docker, Consul, Prometheus, Grafana, Microservices & Nomad.

”Världens mest älskade shoppingjämförelsesajt”

Varför bli en PriceRunner? 

PriceRunner erbjuder en arbetsplats som verkligen vill ligga i teknisk framkant, på riktigt! De erbjuder en ambitiös arbetsmiljö med en framåtanda där de hela tiden jobbar för att utveckla nya saker och ny funktionalitet för ständig förbättring av deras site. Du kommer jobba tight med teammedlemmarna i plattformsteamet, men också med övrig tech-organisation bestående av närmare 60 personer.

Huvudkontoret är beläget i hjärtat av Stockholm, på Kungsbron, precis vid T-centralen. Här sitter 125 “PriceRunners”. De har även 20 kollegor i Danmark. Tillsammans gör de massor av roliga saker och du kommer få vara med på en fantastisk resa!

Bild på Stina Gårdman
Stina Gårdman
Konsult. Head of Tech
0707 509 160 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss