.NET utvecklare till Visma Advantage

Visma Advantage Stockholm

Company

Role

Om Visma Advantage

Visma Advantage är ett snabbt växande företag inom Visma-koncernen. Genom sina inköpstjänster effektiviserar och förenklar bolaget små och medelstora företags inköpsprocesser och sänker deras inköpskostnader. I dag gör cirka 15.000 företag sina inköp via Visma Advantage:s inköpsportal, där avtal från ett stort antal av Sveriges viktigaste B2B-leverantörer finns samlade. 

För Visma Advantage är kundresan alltid prioriterad. En viktig del av det arbetet är säkerställa en högpresterande inköpsportal, vilket också märks i produktutvecklingen. Målet är att kunna erbjuda en inköpsportal som överträffar kundens förväntningar genom att bland annat skapa en sömlös portal-upplevelse, med integrationer till alla leverantörers webbsidor. 


Om rollen

Som .NET utvecklare på Visma Advantage kommer du att få vara del av ett litet och drivet team som jobbar tätt i samarbetet för att ständigt hitta nya lösningar. Utvecklingen sker tillsammans i produkt-teamet och din roll kommer vara att bidra med kunskap och förslag för att sedan genomföra utveckling. Teamet fokuserar idag mycket på att öka kodsäkerheten och stabiliteten i portalen, men även på att automatisera och förbättra processerna. 

Du kommer få jobba med tekniker som: .NET/C#, ASP.NET MVC, EPiServer, WebForms, Javascript (AngularJS) och MS SQL Server.

Vidare innebär rollen att:

 • Arbeta i ett dynamiskt team där du har en betydande roll i teamet med stor möjlighet att påverka 
 • Komma med idéer, förbättringsförslag eller tips på hur funktioner kan lösas på bästa sätt
 • Utveckla inköpsportalen utifrån ditt eget idéarbete, samt beställningar, kravspecifikationer och design-mockups 
 • Bidra till det gemensamma målet att leverera hög kvalitet
 • Du kommer även vara en del i ett team med kollegor från andra avdelningar på företaget för att jobba med och utveckla kundresan

Om dig

Visma Advantage söker dig som har några års erfarenhet av backend-utveckling i .NET/C#, men också är nyfiken och kunnig på frontend och användarupplevelsen. Du har tidigare arbetat med integrationer, system och processer och föredrar att arbeta agilt enligt scrum. Du håller dig gärna i utvecklingens framkant och tänker på kvalitén för att producera hållbar kod. Du bidrar gärna med kunskap till projektet och teamet – för i teamet räknas varje utvecklares bidrag. 

Vidare tror vi att du har:

 • Erfarenhet av programmering i .NET/C#, Javascript och SQL
 • Du har en förmåga att förstå affären och kundens behov.
 • Relevant utbildning
 • Goda kunskaper i engelska

 Det är ett plus om du har:

 • Arbetat med EPiServer eller annan MVC
 • Erfarenhet av moderna frontend-ramverk
 • Erfarenhet av cloud-lösningar

Mer om Visma

Visma erbjuder en modern och stimulerande arbetsmiljö med goda förmåner inom träning och friskvård. De jobbar aktivt med utvecklingsmöjligheter som exempelvis webbinarium, e-learning, tech-talks och andra resurser för din personliga utveckling. Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjda och glada kunder.

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss