Senior Creative till ACNE

ACNE Stockholm

Company

Role

Acne letar kreatör.

Vi skulle kunna säga “Vi söker dig som är copywriter eller art director som har flera års erfarenhet, med en gedigen bakgrund, som brinner för bra idéer och tycker om att ta ett stort ansvar för det kreativa resultatet.” 

Men det gör ju alla. Och visst det stämmer allt det där. Men vad vi egentligen vill ha är någon som spränger systemet. Som sitter på idéer som förändrar kunders uppfattning om vad en byrå egentligen ska hitta på. 

Det skulle också vara på sin plats att säga något om oss t.ex. ”Vi har en stark kultur som bygger på att samla experter från olika discipliner runt samma bord för att lösa våra kunders utmaningar, alltid transparent och inkluderande med kunder, partners och medarbetare.”

Och återigen allt det där stämmer. Men vi är också en dysfunktionell samling med människor samlade i ett gammalt papperslager. Som tror att vi kan förändra precis allt. Så visst är vi experter som alla andra. Men det är också på kunskaper som alla andra har. Vi tror att det där andra spelar ännu mer roll. Hur känner du?

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss