Web Developer Analyst

Trainimal Stockholm

Company

Role

Om Trainimal

Trainimal utvecklar abonnemangsbetalda lösningar inom hälsa och träning. Just nu pågår en stor digital resa för bolaget där tjänster ska förnyas och appar ska skapas. Arbetsplatsen präglas av modern teknik och moderna sätt att lösa problem och projekt på. Kulturen beskrivs som en start-up med en mindre grupp anställda som hjälps åt och stöttar varandra i det dagliga arbetet. De anställda sitter på hög kompetens inom respektive område och delaktighet, prestigelöshet och glädje beskriver teamet bra. Trainimal har skapat en arbetsplats med utrymme för alla att komma med förslag och ta egna initiativ. Det är en platt organisation där alla har en röst som blir lyssnad på. 

Trainimals väletablerade huvudprodukt heter MammaFitness och har funnits i 10 år. Från en början var det enbart grundaren Olga som höll i PT-pass för nyblivna mammor, men idag har de avancerat till en bredare målgrupp där anställda inom både personlig träning och kostrådgivning har hjälpt över 30 000 kunder digitalt. De befinner sig i en utvecklingsfas där framtida produkter och tjänster är på gång och med moderna plattformar och tekniker har de ambitionen att bli ett av de självklara valen inom branschen.

Huvudkontoret ligger centralt i Stockholm och de har även kontor i Marbella, Spanien. 

Om rollen

Trainimal växer och ska nu utöka teamet med en erfaren Web Developer Analyst som kommer att jobba brett inom webbutveckling och webbanalys med inriktning på sälj och marknad. Du kommer att ingå i ett mindre team där du har en betydande roll med kundresan, marknad och analys i fokus. Rollen innebär delaktighet längst med hela resan från idé till verkställande, implementation, uppföljning och analys av kampanjer, trafik, konverteringsoptimering och liknande. Vissa delar kommer du att ha fullt ägandeskap över.

Trainimals produkter finns tillgänglig via iOS/Android app, webbsida, webbshop och webbaserat livsstilsmagasin där allt går i temat träning och kostrådgivning. I teamet finns utvecklare som jobbar med webb och app-utvecklingen samt designer. Tekniker som teamet arbetar med idag är bland annat HTML/CSS, Javascript/React, Dart/Flutter, Python, GCP, .Net och WordPress.

”delaktighet längst med hela resan från idé till verkställande”

Om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet av webbutveckling samt har ett gediget intresse för kundresan och marknad kopplat till de olika områdena inom webben. Du vet hur man kan jobba med taggar, länkar och analysverktyg för att skapa ett mervärde med kunden i centrum. Du föredrar att ha ett helhetsansvar och ska kunna skapa och implementera kampanjer och landningssidor på egen hand. 

Du drivs och inspireras av att jobba i en start-up miljö där du själv får vara med och sätta ton på likväl strategi och planering som verktyg och utförande. Du kan ta eget ansvar och vara självgående, samtidigt som du är mån om dina kollegor och kan hjälpa till där det behövs. 

Du bör ha erfarenhet av följande tekniker och verktyg (eller motsvarande): Google analytics, Google tag manager, HTML, CSS, Javascript och WordPress.

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss