Javautvecklare

Max Matthiessen AB Stockholm

Company

Role

Om bolaget

Max Matthiessen grundades 1889 och är idag är en av Sveriges ledande liv- och sakförsäkringsförmedlare. Deras rådgivare, sakförmedlare och investeringsspecialister har lång erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner med upphandling, analys, paketering, rådgivning och administration av marknadens främsta spar- och försäkringslösningar. Idag har de cirka 440 medarbetare på ett 30-tal orter över hela Sverige och med sitt huvudkontor i Stockholm. Max Matthiessen ägs sedan 2020 av Nordic Capital.

Max Matthiessen har påbörjat en digital transformation av befintliga system och även påbörjat arbetet med ta fram nya digitala tjänster för sina kunder. De har höga ambitioner och du kommer vara en viktig del i deras framtid. Du kommer att jobba tillsammans med ett team av skarpa och engagerade kollegor. 

Om rollen

Som Javautvecklare på Max Matthiessen kommer du få vara med och bygga framtidens digitala tjänster inom spar- och försäkringslösningar. Tillsammans med ditt team kommer du få möjlighet att jobba i en dynamisk miljö med nyutveckling av affärskritiska system där ni tillsammans ansvarar för hela utvecklingskedjan och där idéerna är många och beslutsvägarna korta. I rollen kommer du ha ett brett kontaktnätverk och där du tillsammans med ditt team och övriga intressenter bygger lösningar utifrån best practice.

”framtidens digitala tjänster inom spar- och försäkringslösningar”

Om dig

För att lyckas i denna roll ser vi att du har flera års erfarenhet av backendutveckling i modern Java och har du erfarenhet av frontendutveckling är det ett stort plus. Du drivs av att skriva ren kod utifrån ett testdrivet mindset för att göra systemen ännu bättre och gillar att jobba med hela utvecklingskedjan. Du föredrar att jobba agilt enligt Scrum och kan debugga och profilera din kod för felsökning och optimering.

Du gillar att jobba med teknik som utmanar, gillar att lära dig nya saker och söker rätt information för att få saker att hända med en ambition att ständigt utvecklas.

Vidare ser vi att du har:

  • Flera års erfarenhet av utveckling i modern Java (11 eller senare) 
  • Erfarenhet av Spring Boot, Microservices och Rest API
  • God kommunikationsförmåga i svenska och engelska
  • Relevant högskoleutbildning

Meriterande kunskaper:

  • Angular, Bootstrap eller liknande ramverk
  • Kafka
  • Kubernetes eller Docker
  • Molntjänster 
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss