Affärsansvarig till InUse

inUse Göteborg

Company

Role

Som Affärsansvarig på denna digitala designbyrå kommer du att ha en nyckelroll på en väl positionerad byrå och jobba inom det allt viktigare arbetet med digital strategi.

Om rollen

I rollen kommer du få arbeta med olika typer av tjänsteförsäljning och optimera tiden utifrån vad man själv tror ger bäst effekt. Det förekommer både långa och korta säljcykler. Leads kommer från flertalet redan väl etablerade kanaler där ditt ansvar blir att öka dessa kanaler samt generera och ta hand om leads på egen hand, givetvis i tätt samarbete med byråns expertis nära till hands. Idag finns både stora och små kunder från privat såväl som offentlig sektor och oftast görs affär med ledningsgrupp eller nivån under. inUse är en av de mest framgångsrika inom sitt segment i Sverige och är del i ett större sammanhang. 

Du kan tidigare arbetat fokuserat på försäljning men även gjort det i kombination med annat såsom kundansvarig, strategiansvarig, projektansvarig och liknande. Byrån är en av de mest framgångsrika inom sitt segment i Sverige och är del i ett större sammanhang. Kulturen är trevlig och inkluderande med en medarbetarnöjdhet i absoluta toppskiktet. 

inUse erbjuder en rolig, inkluderande och stimulerande arbetsmiljö med kompetenta, välvilliga, engagerade och modiga kollegor som brinner för att skapa impact. Det är ett företag i stark utveckling och har en väl fungerande verksamhet med intressanta kunder och uppdrag.

InUse ingår i Afry-koncernen och Afry arbetar för att påskynda omställningen till ett hållbart samhälle. Vi ser gärna att du förstår och vill främja arbetet vi gör med design som påverkar och skapar riktiga effekter för miljön. InUse står för värdedriven design med ett humanistiskt förhållningssätt.

Om dig

Vi ser att du har

  • Mångårig erfarenhet av komplicerad försäljning av design eller närliggande segment såsom ex marknad-, kommunikation- eller IT-tjänster.
  • Bevisat goda resultat av försäljning.

Förmågor

  • Förstå grunderna i digital design och ha en förmåga att missionera designarbetet.
  • Vi tror att du är ödmjuk, kompetent och modig. Ett plus är om du är intresserad av hållbarhet och hellre tänker “hjärta” än “tillväxt”.
  • Du gillar verkligen att sälja, presentera, pitcha och sluta stora affärer, men även bearbeta och ta hand om befintliga kontakter.
  • Vi tror att du är ambitiös, att du vill utveckla dig själv och företaget.
  • Du är en teamplayer som vill arbeta i grupp och sälja tillsammans med ditt team.
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss