Development Manager

Btwentyfour Uppsala

Company

Role

Om Btwentyfour

Btwentyfour är för många globala retail-bolag ett självklart val av partner när det det gäller att hantera en komplett värdekedja inom Retailhandel. Btwentyfour’s internationella affärsnätverk och plattform utgör ett virtuellt nav för alla typer av affärsflöden och är helt unikt i sitt slag. Genom att erbjuda en heltäckande affärsplattform för att sammankoppla affärspartners som tillverkare, leverantörer och inköpare kan alla delar i ett handelsflöde följas i varje moment för varje enskild produkt, hela vägen från fabrik till slutkund. Eftersom all data som flödar via Btwentyfour harmoniseras till ett standardiserat format är det enkelt och effektivt för kunderna att nyttja Btwentyfour. Plattformen ger stor flexibilitet när det gäller allt utbyte av information med externa parter eller system.

Btwentyfour är i en intensiv expansionsfas och vidareutvecklar kontinuerligt plattformen för att försvara sin marknadsposition att vara ett självklart första val för alla aktörer inom handel, oavsett storlek eller region. Nuvarande kunder inkluderar bland annat kända varumärken som Amazon, Nike, Puma, Adidas, Zalando, Intersport International, Asos mfl. Idag jobbar närmare 60 personer mot kontoret i Uppsala och ambitionen är att löpande bli fler.

Om rollen

Som Development Manager för plattformen kommer du att ansvara för tech teamet och Btwentyfours utvecklingsmiljö. Teamet består idag av totalt 16 personer, inklusive interna medarbetare och konsulter utomlands.

Du kommer att leda teamet med ett huvudsakligt mål – att ta Btwentyfour framåt i utvecklingen. Det innebär stort inflytande i att sätta tydliga processer och jobba proaktivt för att skapa de bästa förutsättningarna för en välfungerande mjukvarumiljö för idag och imorgon.

Med överblick på teknikstrukturen kommer du söka möjligheter till förbättring och effektivisering, i syfte att möta förändringar på marknaden och de krav som ställs på plattformen. Du blir en aktiv coach både vad gäller teknikval och arkitektur, men även dina kollegors personliga utveckling.

Tech-stacken på Btwentyfour bygger på Microsoft, .Net, C#, SQL, Azure, och teamet består av arkitekter, systemutvecklare och testare.

Om dig

​​Att vara Development Manager på Btwentyfour är en fantastisk möjlighet att utvecklas tillsammans med en spännande produkt och vassa medarbetare. För att trivas som bäst ser vi gärna att du passar in på följande:

  • Erfarenhet av personalansvar för minst ca 10 personer i en avancerad teknisk miljö.
  • Erfarenhet av systemutveckling och lätt för att kommunicera professionellt med kunniga utvecklare.
  • God förståelse för systemarkitektur och övergripande teknisk struktur.
  • Trivs i en föränderlig arbetsmiljö med lika stort fokus på förvaltning som på vidareutveckling.
  • Är en naturlig ledare som trivs i en coachande roll med ansvar för viss personaladministration och stöd mot HR.
  • Talar flytande svenska och engelska.

Mer om Btwentyfour

Btwentyfour erhåller en helt unik produkt som används av ett stort antal kända varumärken. Att jobba här innebär att vara del av ett klassledande nätverk, nytänkande teknik och ett företag i expansion. Du som trivs i en energirik och prestigelös arbetsmiljö kommer att tycka om att jobba på Btwentyfour i Uppsala.

Btwentyfour har skapat och etablerat ett av Europas största neutrala och oberoende affärsnätverk. Affärsnätverket består av producenter, säljande- och köpande företag och är baserat på Btwentyfour’s globala affärsplattform. De har under 20 år skapat en global plattform med produkter som utgör grunden i de affärsprocesser som kunderna skapar för sina verksamheter. Btwentyfour’s affärsnätverk och plattform kan kort beskrivas som en neutral och oberoende molntjänst som för nätverkets användare kan sammanfattas ”The World of Retail”.

Idag bearbetar bolaget en kontrakterad transaktionsvolym som motsvarar drygt 350 miljarder i konsumentled. Affärsplattformen bidrar till ökad kontroll och skapar möjligheter utifrån flexibilitet och verkar utifrån devisen ”Follow your every product’s move” och erbjuder komplett elektroniskt stöd och spårbarhet för samtliga processer som involveras i produktens värde- och distributionskedja (Supply Chain), under sin väg från producerande fabrik fram till slutanvändaren – konsumenten. 

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss