COO till Servicesektorn

Konfidentiell Stockholm

Company

Role

Vår klient har en lång historia och tradition inom sin bransch. Bolaget har en uttalad tillväxtambition i sin tre affärsområden och de omsätter idag 70 miljoner.

Rollen

Som COO är din huvudsaklig uppgift att driva den operativa utveckling av gruppen (tre affärsområden) i kombination med det övergripande kundansvaret. I rollen förväntas du ha helhetsansvar för affären och ansvara för företagets utveckling samt tillväxt då du ingår i koncernens ledningsgrupp. Tillsammans med dina kollegor kommer du att vidareutveckla affären mot befintliga och nya kunder. Du analyserar resultat och genomför lång- och kortsiktig planering för att utveckla kunderna och koncernen.

Om dig

Du har gedigen erfarenhet av driva försäljning och affärsutveckling med framgång inom servicesektorn. Du är självgående och kan både initiera och driva projekt i alla dess former. Du har förmåga att leda i tillväxt med god kommunikationsförmåga och är genuint intresserad av människor och att bygga ett starkt team. Som person är du både driven och prestigelös och kan hantera både små och stora frågor. 

Bra att veta

Företaget är beläget i södra Stockholm, du rapporterar till VD.

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss