Strategisk CIO till snabbväxande bolag

StickerApp Malmö

Company

Role

Lite om StickerApp

StickerApp är ett bolag inom digitalt tryck och e-handel, och har marknader i USA och Japan samt över hela Europa. Hos dom får kunden göra egna klistermärken och telefonskal online på ett snabbt och enkelt sätt. Det är framförallt designers och småföretagare som handlar av dom, men även en hel del privatpersoner. Sen starten 2006 har de vuxit till att bli över 70 anställda, och omsätter årligen runt 200 Mkr (de är globalt ledande på sin marknad). De har ett mindre kontor i USA, men de allra flesta av dom sitter på huvudkontoret i Lomma. Under hösten 2021 flyttar de till helt nya och superfina lokaler, inredda av arkitektbyrå.

Hur är StickerApp då? Jo. Ett avslappnat gäng som tycker såhär: att få ha kul och vara kreativ är ganska viktiga delar av jobbet. Resultatet blir helt enkelt bättre då. Och att oavsett vad ens roll är, så är alla precis lika viktiga för att det ska gå så bra som möjligt. Kolla gärna in dom på stickerapp.com och caseapp.com, och även deras instagram-konton @stickerapp och @caseapp, för att få en känsla för vilka dom är.

Om rollen

Så. Till rollen. StickerApp är på jakt efter en CIO. Vad innebär tjänsten? Jo. Mycket strategiskt arbete, processer och strukturer. Men den allra viktigaste biten är ledarskap. Du är självklart van vid det, och är precis en sån chef som man vill ha – ödmjuk och lyhörd. Att skapa rätt förutsättningar för att ditt team ska kunna utveckla tjänsten är alltså A och O.

Du kommer att jobba nära gruppens CTO (som står för det tekniska). Tillsammans kommer ni att utarbeta saker som teknikval och arbetssätt. Och en annan sak. Du kommer att ingå i ledningsgruppen, som innebär att du ska kunna se till hela verksamhetens behov och prioriteringar.

Vem du är

StickerApp är snabbväxande bolag. Därför är det viktigt att du är van vid att driva en organisation med höga krav på upptid och tillgänglighet. Det är också viktigt att du är peppad på att axla ansvaret att leda i en tillväxtfas, och allt vad det innebär. Att kunna ta tillvara på dina kollegors fulla kapacitet och skapa en innovativ kultur är andra stora delar av jobbet som du självklart tycker är kul.

Vad du har med dig:

  • Coacha och guida utvecklingsteam
  • Kunna jobba i ledningsgrupp plus hantera både interna och externa stakeholders
  • Tycker ledarskap och människor är top-notch
  • Kunskap om och erfarenhet av agila utvecklingsprocesser
  • Bra teknisk förståelse 

Har du erfarenhet av e-handel så är det ett plus i kanten. Sen ska både svenskan och engelskan sitta så klart (både tal och skrift).

Bild på Anna Lagerborg
Anna Lagerborg
COO and Head of Executive Interim
0722 483 540 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss