Product Manager till Linkura

Linkura Stockholm

Company

Role

Är du en kommersiellt driven produktägare som söker ett helhetsansvar för att leda och prioritera insatser för att tillsammans skapa genomtänkta och användarvänliga digitala lösningar?

Söker du ett meningsfullt arbete som på riktigt kan göra stor skillnad för att få folk att må bättre?

Vill du vara med på Linkuras tillväxtresa från innovativ forskning inom biomedicinsk mätteknik till att lösa västvärldens största livsstilsproblematik kring stress och mental hälsa?

Linkura hjälper människor att öka välmående och minska stress genom digital coaching ur biodata. Linkura är ett Wellbeing as as Service B2B-företag, med rötterna i forskning vid Linköpings Universitet och beteendevetenskap.

Rollen som Product Manager

Som Product Manager kommer du vara drivande i Linkuras produktutveckling genom att prioritera insatser och initiativ för att skapa en så bra helhetslösning som möjligt. Du kommer att jobba som högra hand till VD, vara del av ledningsgruppen och aktivt leda bolagets produktutveckling med personalansvar för utvecklingsresurserna. Man har idag en fungerande tjänst som redan används av stora företag och dess medarbetare och kommer skalas upp för att rulla ut tjänsten till allt fler. Produkten ska kontinuerligt vidareutvecklas för att öka skalbarhet, driva stickiness hos användare och kunder. Som Product Manager så behöver du förstå helheten och de olika perspektiven för att skapa de bästa gränssnitten mot olika aktörer. 

Vilka lösningar använder man?

Den lösning som Linkura hanterar innehåller dels en hårdvara för att mäta och registrera biodata för att få fram information på hur personen mår och hur man hanterar bla stress, återhämtning och sömn. Användaren har även en app för att ta del av sina resultat, få relevant info och insikter om vad man kan göra för att öka sitt välmående baserat på sin egen personliga data. Man har genom appen tillgång till en digital rådgivare “Linus” för råd och guidning men även möjlighet att boka möten med personliga coacher, gå olika program för att komma i rätt riktning etc.

I takt med att Linkuras lösning rullas ut till allt fler användare så behöver man skala upp de olika gränssnitten. Man vill kontinuerligt förbättra och förnya användarupplevelsen för den enskilde medarbetaren samt förbättra det anonymiserade gränssnittet mot företagen som ger större förståelse för hur medarbetarna faktiskt mår. 

Din bakgrund 

Vi tror att du har en gedigen erfarenhet som produkt och affärsutvecklare. Du har troligen på egen hand drivit produktutvecklingen framåt och är trygg i att styra upp utvecklingsprocesser och prioriteringar för att nå både affärsvärde och användarvärde och du har en förmåga att balansera insatserna för att driva alla delar framåt på bästa sätt. Vi tror att du har erfarenhet av både lösningar i en app men även webbgränssnitt och förståelse för andra delar av en plattformslösning som har olika intressenter med olika perspektiv och krav.

Du är självgående, affärsdriven och kommunikativ och vågar utmana med sikte på att få fram en riktigt bra tjänst som lever upp till högt ställda förväntningar. Du är van att arbeta och leda utveckling nära användare och kunder samt gillar tanken att verkligen göra skillnad för välmåendet hos många. 

Med Linkuras digitala lösning så får medarbetare en större förståelse för hur de verkligen mår, insikter i vad som gör att de blir stressade eller oroliga samt verktyg och guidning i hur man kan förbättra sitt välmående. Företag som verkligen bryr sig om hur sina medarbetare mår får en bättre förståelse för detta samt en möjlighet att förebygga och undvika stressrelaterad frånvaro.  

Linkura gör människor starkare, smartare och gladare!

Din nya omgivning

Linkuras kunder är moderna företag och försäkringsbolag som förstår att deras medarbetare och försäkrades välmående är högsta prioritet. Du kommer i din roll möta både chefer och HR-chefer med ett stort intresse för att stärka hälsan hos sina medarbetare. Linkuras användare är både chefer och hela deras team, ofta hela företag, samt försäkrade som får tillgång till våra tjänster genom sin försäkring. 

Dina kollegor är ett kunnigt, nyfiket och prestigelöst gäng av säljare, marknadsförare, utvecklare och coacher samt ett stort nätverk av experter inom mental kondition. På Linkura har du stort ansvar och frihet, men är aldrig ensam. Linkura är ett lagspel.

Bild på Bertil Englund
Bertil Englund
Konsult. Head of Commercial
0703 771 781 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss