CTO – växande bolag inom Healthtech

Konfidentiell Stockholm

Company

Role

Vår kund är ett växande bolag med produkter i teknisk framkant. Bolaget har på kort tid fått genomslag och erbjuder idag en marknadsledande molnbaserad IT-lösning till nischad bransch inom vården. Med en trygg investering i ryggen fortsätter nu expansionen inom Sverige, parallellt pågår även förberedelser för en internationell expansion. Bolaget består idag av c.a 30+ medarbetare med kontor i centralt läge mitt i Stockholm.

Om rollen

Som CTO kommer du att ha en viktig roll för bolagets framtida expansion. Du kommer leda två agila tech team bestående av utvecklare och tekniska specialister. Det finns även projektledare samt scrum master i teamet idag. Teamen är idag väldigt mogna och självgående, din roll blir därmed att coacha och stötta teamen genom deras vardagliga arbete. Då bolaget står inför en spännande tillväxtfas kommer din roll att bli viktig för att anpassa teamen men även produkten inför detta. Tech teamen kommer framåt behöva växa, där blir din roll att leda arbetet för att bygga och anpassa teamen med dessa nya medarbetare.

Du kommer att ansvara för att staka ut den tekniska roadmapen utifrån ett kortsiktig samt mer strategiskt perspektiv. Du kommer också jobba i nära samarbete med projektledningen, produktledning, VD samt vara en del av ledningsgruppen. 

I rollen kommer du också i kontakt med kunder i olika sammanhang – från inledande säljprocesser där tekniken avhandlas, till diskussioner om produkten med enskilda kunder. Men framförallt är ditt ansvar för produktens stabilitet gentemot kunderna – och att den utvecklas i rätt riktning. 

Bolagets produkter är byggd i en Microsoft-miljö och arbetar med C#, .Net, WPF, Angular och Azure. Dagligen används också verktyg och system som SQL, WPF, REST & Entity Framework, CD/CI, Octopus Deploy, gRPC m.m.

Om dig

Du är en visionär ledare som kan få individerna att arbeta tillsammans som team mot gemensamma mål. Du har sannolikt jobbat i teknikorienterade bolag i en tillväxtfas och tycker om att leda och inspirera människor. 

Du är en kvalitets- och leveransorienterad person som förstår tekniska möjligheter, men även risker, du inser vilka frågor som kan beslutas snabbt och vilka som kräver mer tanke.

Du ha en bakgrund som teknisk projektledare eller utvecklare, du förstår vad teamen menar även om du själv inte längre kan programmera. Du har ett genuint intresse för teknik och vad det kan betyda i både kundvärde och för bolagets vision.

”internationell expansion”

Vad bolaget erbjuder

Bolaget växer och förbereder en spännande internationell expansion. Vi vill erbjuda dig en möjlighet att vara med på en spännande resa men också:

  • En trevlig, nyfiken och framåtsträvande företagskultur
  • Generöst friskvårdsbidrag & tjänstepension
  • Rabatterad lunch i en trevlig lunchmatsal
  • Flexibel arbetstid med möjlighet till distansarbete
  • Möjlighet till ständig utveckling och samarbete med människor med många olika bakgrunder

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss