Teknisk Projektledare

Praktikertjänst AB Stockholm

Company

Role

Praktikertjänst är en av Sveriges största privata vårdgivare som har utvecklat Vårdsverige i 60 år. Just nu befinner sig bolaget på en spännande resa och söker efter en Teknisk Projektledare som vill vara med och ta deras digitala vårdtjänst Mitt PTJ till nästa nivå. Du kommer få vara en del av ett litet team med högt engagemang och passion som dagligen strävar för att ge patienterna den bästa vården med moderna digitala tjänster.

Om rollen

I den här rollen kommer du vara en viktig del i att utveckla Praktikertjänsts digitala vårdtjänst Mitt PTJ som idag finns som både mobilapp och webbtjänst. Du kommer att jobba med olika funktioner och intressenter där du är den sammanhållande länken som kan omsätta visioner till verklighet.

Stork fokus kommer ligga på att översätta krav och behov och tillsammans med ditt team och externa parter utveckla de vårdinformationssystem och tekniska plattformar som sammanbinder patient och vårdpersonal.  

 Exempel på arbetsuppgifter:

  • Driva digitala utvecklingsaktiviteter för Mitt PTJ
  • Kravställa vid systemintegrationer under implementation såväl som under förvaltning 
  • Bygga relationer, etablera och leda forum med externa och interna parter
  • Jobba med omvärldsbevakning av vårdinformations- och journalsystem, samt patientnära tekniska plattformar

Om dig

Vi söker efter dig som har ett stort intresse för digitaliseringsfrågor inom vården. Du är van att kravställa mot leverantörer av IT-tjänster och samarbeta med intressenter från både privat och offentlig sektor. Du kan se samband mellan olika system och dess funktioner, både ur ett tekniskt perspektiv och vilket värde de ger för slutanvändaren.

Som person är du drivande, nyfiken och lösningsorienterad. Du har en förmåga att bygga relationer internt på Praktikertjänst och med externa parter.

Vi tror att du har:

  • God erfarenhet av att jobba med utvecklingsprocesser
  • Jobbat som beställare och kravställare av IT-tjänster gärna inom vården med fokus på systemintegrationer och dataflöden
  • Relevant högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning 
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande om du har erfarenhet från vårdsektorn eller t.ex. journalsystemsleverantör
  • Har du erfarenhet av apputveckling i React Native eller liknande språk är det starkt meriterande

Om Praktiktertjänst

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av deras mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer Praktikertjänst.

Deras affärsidé är att skapa förutsättningar för att de som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är de kliniskt aktiva som gemensamt äger Praktikertjänst. Deras unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör dem till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare. Tjänsten är baserad på Praktikertjänsts huvudkontor i centrala Stockholm och du blir en del av ett drivet team där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter och en trygg arbetsgivare.

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss