Growth Marketer till Bokadirekt

Bokadirekt.se Stockholm

Company

Role

Bokadirekt befinner sig i en expansiv fas, där morgonens strategimöte blir till taktik innan lunch. Hos oss kommer du till en nytänkande och modern arbetsplats där engagemanget är stort och beslutsvägarna korta. Vi söker nu vår nya stjärna som har en nyckelroll som Growth Marketer och säkerställer att vår expansiva resa fortsätter och att vi alltid lyckas överträffa våra kunders förväntningar.

Rollen

I rollen som Growth Marketer bidrar du löpande i det strategiska marknadsföringsarbetet samtidigt som du ansvarar för och genomför olika marknadsaktiviteter, vilket innebär att du arbetar brett med allt från CRM-flöden (Intercom och customer.io), Marketing Automation, Google Ads, optimering av digitala kampanjer och uppföljning och analys i Google Analytics.

Tillsammans med en kollega delar du det övergripande ansvaret för den digitala B2B marknadsföringen mot både befintliga och framtida kunder. Vid behov bidrar du även i B2C-projekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Utveckla och planera kampanjer och aktiviteter i nära samarbete med Bokadirekts sälj- och supportavdelning och övriga kollegor på marknadsavdelningen
 • Hantera och optimera kampanjer i digitala verktyg som t ex Intercom, Google Ads, Meta Ads Manager och LinkedIn Ads Manager
 • Sätta upp automatiserade kommunikationsflöden mot befintliga och potentiella kunder
 • Ingå i styrgruppen för dina aktuella projekt och affärsområde
 • Driva och utveckla lead nurturing
 • Följa upp, analysera och utvärdera genomförda marknadsaktiviteter

Som Growth Marketer blir du en viktig del i ett team som har ansvar för den interna och externa marknadsföringen. Du rapporterar till vår CMO och har din arbetsplats i centrala Stockholm.

Om dig

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är nyfiken och snabb på att testa och lära dig nya verktyg för att effektivt kunna optimera marknadsföringen. Som person är du trygg, positiv och får energi av att träffa nya människor. Du har förmåga att arbeta självständigt, men uppskattar också det stöd du kan få och ge i ett team av kollegor med högt engagemang. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att prioritera och kunna omprioritera vid behov, arbeta proaktivt och få saker ur händerna.

Vi ser att du

 • Har erfarenhet av att jobbat med Saas eller produktbolag
 • Har erfarenhet av B2B marknadsföring och briljerar när det gäller att optimera och driva digital försäljning.
 • Har erfarenhet av Marketing automation, gärna i Intercom, Marketo eller liknande
 • Är en fena på Google verktyg som GA, GTM och sociala medier verktyg som Meta Ads Manager

Meriterande

 • Du har någon form av utbildning inom digital marknadsföring
 • Grundläggande kunskaper i grafisk design
 • Du älskar skönhets- och friskvårdsbranschen lika mycket som vi

Om Bokadirekt

Bokadirekt är Sveriges största app och marknadsplats för bokning av främst skönhet och hälsa. Med mer än 20 000 anslutna specialister över hela landet gör vi nästan Sveriges alla salonger och mottagningar bokningsbara på ett ställe. Detta omfattar t ex frisörer, massörer, fotvård, skönhetssalonger, kiropraktorer och mycket mer.

På bokadirekt.se kan du som konsument söka, boka och betala behandlingar och tjänster med bara några klick. Varje månad besöker 5 miljoner konsumenter bokadirekt.se och det görs nära 2 miljoner bokningar via vår hemsida och appar.

Bokadirekt sysselsätter 80 medarbetare med kontor i Stockholm, Uppsala, Kalmar och Luleå.

Bild på Frippe Stenberg
Frippe Stenberg
Executive Search Consultant
0709 103 500 LinkedIn
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss