.NET utvecklare till FRENDA

Frenda Stockholm / Remote

Company

Role

Om FRENDA 

FRENDA utvecklar och levererar en heltäckande molnbaserad IT-lösning inom HealthTech. De erbjuder en allt-i-ett lösning bestående av journalsystem, röntgen/bildbehandling samt lagring och säkerhetskopiering för tandvårdskliniker. Produkten är mycket uppskattad och har på kort tid fått genomslag, idag är FRENDA marknadsledande inom IT-lösningar för tandvård i Sverige.  

Med en trygg investering från moderbolaget och en växande skara kunder är FRENDA i en spännande fas av förberedelser för en fortsatt nationell, samt en internationell expansion. 

Tillsammans med FRENDA’s CTO Emanuel Magnusson, söker vi nu vassa .NET utvecklare som kommer få en viktig roll i att skala upp deras tekniska lösningar till nästa nivå. 

Om rollen 

Som .NET utvecklare kommer du att vara med och utveckla framtidens IT-lösningar till en viktig bransch inom HealthTech. Teamet består idag av 17 utvecklare som arbetar med systemen för röntgen, journal samt remisshantering. I rollen kommer du vara del av agilt utvecklingsteam som får ta stort ansvar över utvecklingsarbetet, från ideér till implementation. 

I rollen kommer du få möjlighet till att jobba med hela kedjan av utvecklingen; från av arkitektur, infrastruktur, kod, tester till deployment. Du kommer även att jobba med integrationer mot externa leverantörer samt hjälpa till med förvaltning samt driften av FRENDA’s tekniska lösningar.

FRENDAs utvecklingsavdelning har .NET/C# samt SQL som huvudsakliga verktyg. De arbetar även med gRPC, MicroServices, WPF och Entity Framework. Teamet strävar efter att kontinuerligt hålla sig ajour med nya tekniker och ramverk. 

FRENDA erbjuder dig

Du får vara med på en spännande resa med utmaning att bryta ny mark tillsammans med FRENDA, utöver det erbjuder de:

  • En trevlig, nyfiken och framåtsträvande företagskultur
  • Kontor i centrala Stockholm 
  • Flexibel arbetstid med möjlighet till hybridarbete
  • Generösa förmåner, såsom friskvårdsbidrag & tjänstepension
  • Övriga förmåner från moderbolaget, såsom rabatterad lunch i en schysst lunchmatsal
  • Möjlighet till ständig utveckling och samarbete med människor med många olika bakgrunder
Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss