Senior .NET utvecklare

Frenda Stockholm

Company

Role

Om FRENDA

FRENDA är ett produktbolag som utvecklar och levererar en heltäckande SaaS-lösning mot MedTech branschen. Plattformen erbjuder en allt-i-ett lösning bestående av journalsystem, röntgen/bildbehandling samt lagring & säkerhetskopiering mot dentalbranschen.

Produkten är mycket uppskattad och är idag marknadsledande i Sverige. Med trygg investering från moderbolaget och en växande skara kunder är FRENDA i en spännande fas av förberedelser för en fortsatt nationell, samt internationell expansion.

Deras vision är att förenkla vardagen för branschen genom smarta SaaS-lösningar. FRENDA arbetar aktivt med innovation för att vidareutveckla sina lösningar med missionen att fortsatt driva MedTech branschen framåt.

Om rollen 

Som backend utvecklare kommer du att vara med och utveckla framtidens lösningar till en viktig bransch inom MedTech. Du blir del av ett växande tech team, som idag består av 18 personer. Teamet jobbar agilt och får ta stort mandat i utvecklingsarbetet, från ideér till implementation. Här får du möjlighet att jobba med hela kedjan av utvecklingen; arkitektur, infra, kod, tester och deployment. Du kommer även att jobba med integrationer mot externa leverantörer samt ibland stötta med förvaltning samt driften av FRENDA’s tekniska lösningar.

FRENDAs utvecklingsteam jobbar med .NET/C# samt SQL som huvudsakliga verktyg. De arbetar även med gRPC, MicroServices, WPF, Azure DevOps och Entity Framework. 

Mer om FRENDA

FRENDA grundades 2013 och är idag cirka 40 medarbetare med kontor i centrala Stockholm. Kulturen genomsyras av en familjär och prestigelös stämning med ett öppet klimat och korta beslutsvägar. För FRENDA är det viktigt med gemenskap och utveckling. De investerar i sina medarbetare och ger möjlighet för alla att växa inom bolaget.

Mer om erbjudandet

  • Ta del av en spännande expansionsresa
  • Flexibel arbetstid med möjlighet till hybrid-arbete
  • Generösa förmåner, såsom friskvårdsbidrag & tjänstepension
  • Övriga förmåner från moderbolaget, såsom rabatterad lunch i en schysst lunchmatsal
  • Möjlighet till kontinuerlig utveckling och samarbete med människor med många olika bakgrunder

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss