Affärsutvecklare – Digitalisering

Vaccindirekt Stockholm

Company

Role

Vaccindirekt är ett snabbt växande privat hälsovårdsföretag med planer på att fortsätta tillväxtresan i Sverige och internationellt. Vi söker nu en Digital Affärsutvecklare som kommer att få vara med och påverka och möjliggöra resan. Framåt finns det även stora möjligheter till att forma din framtida roll inom bolaget. 

Om VaccinDirekt

VaccindDirekt är ett tillväxtbolag med stora ambitioner. Nu finns möjlighet till en nyckelroll för att bygga vidare på deras framgångar som ett växande hälsovårdsföretag. Vi söker just nu en innovativ och drivande Affärsutvecklare inom digitalisering kommer få vara med och driva på deras framtida resa. En spännande roll för dig som gillar att ta helhetsansvar och driva projekt för utveckling och effektivisering av VaccinDirekts digitala tjänster och plattformar, som i sin tur skapar mervärde genom hela kundresan samt effektiviserar det interna arbetet. 

Om rollen

I rollen som Digital Affärsutvecklare kommer du att vara en viktig och drivande del av VaccinDirekt pågående och framtida digitala satsningar, du kommer tillsammans med partners och kollegor driva utvecklingsprojekt kopplat till kundresan. Detta inkluderar VaccinDirekts hemsida, app, bokningssystem, LMS samt deras specialutvecklade journalsystem. Du kommer även att leda vidareutvecklingen av den tekniska infrastrukturen samt vara superuser och stöd för verksamheten gällande IT- och digitala frågor. Du kommer att få äga hela projektcykeln – från behovsanalys, till att beställa externa tjänster, implementering och kvalitetssäker leverans. 

Du kommer att äga och driva:

 • Budget och tidsplan
 • Kravställning
 • Testning
 • Kvalitetssäkring
 • Säkra drift
 • Utbildning och implementation
 • Uppföljning

Om dig

Vi söker efter dig som har ett stort intresse för digitaliseringsfrågor, gärna från vården. Du har några års erfarenhet av att leda och prioritera utvecklingsprojekt och är van att samarbeta med flera kontaktytor. Du kan se samband och möjligheter mellan olika system och dess funktioner, både ur ett tekniskt- och användarperspektiv. Du är en teamplayer som trivs med att vara med och bidra till både det egna och andras arbete.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en entreprenöriell inställning, du trivs med snabba beslut och motiveras av möjligheterna att kunna gå från tanke till handling och se tydliga resultat. 

Vidare ser vi gärna att du

 • Har erfarenhet av projektmetodiker och verktyg
 • Tidigare jobbat mot konsumenttjänster 
 • Har stor vana att hantera externa leverantörer och partners
 • Är affärsdriven, engagerad och har en förmåga att inspirera personer i din närhet
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska.
 • Med fördel har en akademisk examen

Mer om VaccinDirekt 

VaccinDirekt är Nordens största vaccinatör med över 50 vaccinationsenheter i Sverige och Finland. I Sverige har bolaget 28 vaccinationsmottagningar samt 20 vaccinationsbussar som kallas för Fästingbussen. VaccinDirekts personal är experter på förebyggande hälsovård och med erfarna och välutbildade läkare och sjuksköterskor erbjuder de sina kunder marknadens främsta kunskap och kompetens inom vaccinationer. 

De samarbetar med infektionskliniken på Karolinska Universitetssjukhuset för kunskapsutbyte inom vaccination och resemedicinsk rådgivning och via sitt egna utbildningscentrum, VaccinDirekt Akademin, vidareutbildar de sina sjuksköterskor och läkare för att kontinuerligt hålla högsta nivån på kunskap och kompetens.

På huvudkontoret i centrala Stockholm jobbar idag 12 medarbetare. 

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss