Systemarkitekt

Frenda Stockholm

Company

Role

FRENDA är ett svenskt produktbolag som utvecklar och levererar en heltäckande SaaS lösning mot MedTech branschen. Plattformen erbjuder en allt-i-ett lösning bestående av journalsystem, röntgen-/bildbehandling samt lagring & säkerhetskopiering mot dentalbranschen.

Produkten är mycket uppskattad och är idag marknadsledande i Sverige. Med trygg investering och en växande skara kunder är FRENDA i en spännande fas av förberedelser för en fortsatt nationell, samt internationell expansion.

FRENDAs vision är att förenkla vardagen för branschen genom smarta SaaS lösningar och göra så att fler kan få bättre tandvård. De arbetar aktivt med innovation för att vidareutveckla sina lösningar med missionen att fortsätta driva MedTech branschen framåt.

Om rollen 

Vi söker nu en Systemarkitekt som vill vara med och designa och utveckla framtidens lösningar till en viktig bransch inom MedTech. Du kommer in i en växande teknikavdelning, som idag består av två utvecklingsteam om totalt 19 personer. Teamet jobbar agilt och har ett stort mandat i utvecklingsarbetet, från idéer till implementation. 

Du kommer få vara med att leda arbetet framåt, både strategiskt och operativt, för att tillsammans med teamet skapa en mer skalbar plattform. I rollen jobbar du i nära samarbete med CTO för att ta fram den tekniska strategin och tillsammans med utvecklingsteamet få vara med och vidareutveckla plattformen för att möta nya krav och uppdateringar. 

FRENDAs utvecklingsteam jobbar med .NET/C# samt SQL som huvudsakliga verktyg. De arbetar även med gRPC, MicroServices, VCF, WPF, Azure DevOps och Entity Framework. 

Om dig 

Vi ser gärna att du har varit med på en tidigare resa där du tagit en komplex produkt till nästa nivå, du vet vad som är viktigt att tänka på och vad man bör se upp för. Rollen kräver ledarskap där du som systemarkitekt involverar teamet, visualiserar målet och genomför planen ihop med teamet. Vi söker dig som fortsatt vill vara kodande och bidra ifrån de tekniker FRENDA använder idag. 

Mer om FRENDA

FRENDA grundades 2013 och är idag cirka 40 medarbetare med kontor i centrala Stockholm. Kulturen genomsyras av en familjär och prestigelös stämning med ett öppet klimat och korta beslutsvägar. För FRENDA är det viktigt med gemenskap och utveckling. De investerar i sina medarbetare och ger möjlighet för alla att växa inom bolaget.

Mer om erbjudandet

  • Ta del av en spännande expansionsresa
  • Flexibel arbetstid med möjlighet till hybrid-arbete
  • Schyssta förmåner, kollektivavtal samt övriga förmåner såsom rabatterad lunch 
  • Möjlighet till kontinuerlig utveckling och samarbete med människor med många olika bakgrunder

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss