Systemägare

SOS Barnbyar Sverige Stockholm

Company

Role

Var med och förändra världen tillsammans med SOS Barnbyar. SOS Barnbyar arbetar i närmare 140 länder för alla barns rätt till en trygg uppväxt. De ger barn och unga förutsättningar att forma sitt liv och bidra till en hållbar framtid för sig själva och sina samhällen. De arbetar förebyggande för att familjer inte ska splittras, ger barn utan omsorg en familj och en plats att kalla hem.

Nu hjälper vi SOS Barnbyar att hitta en hands-on Systemägare som kommer få ta ett helhetsansvar för alla systemrelaterade aktiviteter i organisationen. Miljön inom SOS Barnbyar präglas av en vilja att bidra till en bättre värld, samtidigt som man får jobba tillsammans med drivna, kompetenta och prestigelösa kollegor.

Om rollen

I rollen som Systemägare kommer du att driva arbetet med att säkerställa de tekniska förutsättningarna och processerna för att fullt ut stödja insamlingsarbetet. Du kommer både jobba strategiskt och operativt genom att samla in krav och önskemål i verksamheten till att prioritera och få det levererat. Rollen är mycket varierande och spänner över flera områden inom IT där du även kommer att arbeta fram systemarkitektur, processer, föreslå IT-lösningar men också agera både som kravställare och support.

I rollen kommer du att:

  • Jobba strategiskt med fokus på affärsflöden och datamodeller kopplade till webb, betallösningar, CRM och mer.
  • Stödja IT-arkitektur genom att förstå verksamhetens behov och proaktivt föreslå IT-lösningar. 
  • Ha översikt och kontroll av applikationsstöd samt integrationer. 
  • Stötta CIO:n i SOS Barnbyars IT-stöd med drift och förvaltning. 
  • Applikationssupport kopplat till insamlingsområdet, inklusive databas- och systemunderhåll, skapande av automatiska processer, hantering av ny data, och skapande av integrationer vid behov.

Om dig

Vi söker dig som vill bidra med din erfarenhet till att skapa en effektiv insamlingsorganisation som möjliggör snabba kampanjer och insatser när det som bäst behövs, speciellt i en lite trasig omvärld. Du motiveras av att bidra med att hantera såväl dagliga applikationsfrågor men också av att driva en agenda mer långsiktigt genom att fånga upp behov och skapa lösningar för nya insamlingskanaler och arbetssätt. Du triggas av att få ihop applikation, information och dataflöden, kommunicera behov och dokumentera lösningar.

För att lyckas i rollen tror vi att du:

  • Har god arbetserfarenhet av CRM-system. Erfarenhet av Microsoft miljö är meriterande.
  • Har god förmåga att agera mellan IT-applikationer, processer och affären.
  • Är van kravställare som har lätt att sätta dig in i både användare och systemleverantörers vardag.
  • Är en god lyssnare och anammar utmaningar som finns i verksamheten kring system.
  • Make things happen!

Mer om SOS Barnbyar

På SOS Barnbyar arbetar vi som brinner för barns rättigheter och vill vara med och bidra. För oss är det viktigt att du som kollega känner dig trygg i våra värderingar – Nytänkande, Möjliggörare och Effektskapande. Hos oss kommer du att få ta stort ansvar och vara med och förändra vår insamlingsenhet genom digitalisering och ett starkt kundfokus såväl strategiskt som operativt.

Vi har ett högt medarbetarengagemang och medarbetarnöjdhet som vi tillsammans sätter fokus på och avsätter resurser för. Hos oss är frågor som att skapa rätt förutsättningar för medarbetarskap, inkludering och mångfald viktiga.

Mångfald är ett självklart och naturligt inslag i vår verksamhet och vår rekryteringsprocess genomsyras av det arbetet. Därav kommer Safemind som vi samarbetar med i denna rekrytering presentera alla kandidater helt anonymiserat till oss – utan namn, kön eller ålder.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss