HTML5 på safemind.se

Att våra kunder väljer just oss beror till stor del på vårt tekniska kunnande. Detta är ett sätt att visa att vi inte vilar på lagrarna.

<!Doctype HTML> står det sedan igår i källkoden till den här sidan. Det betyder att vi tagit ett steg in i framtiden och det som vi ser kommer mer och mer. Vi orkade helt enkelt inte vänta till 2022 då HTML5-specifikationen förväntas vara ”färdig”. Redan tidigare har vi använt oss av experimentella funktioner i CSS3 för att lösa rundade hörn i t ex menyer. Eftersom inte alla webbläsare uppför sig konsekvent så har vi varit tvungna att parera med lite JavaScript. Så är även fallet nu då vi använder oss av html5shiv för att IE6 skall klara av vissa av de nya elementen. När vi träffar frontend-utvecklare och pratar om IE6 så är det ömsom skratt, ömsom gråt. Det är sådant vi gillar att prata om här på Safemind. Bland annat.

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss