Din framtida karriär
är trygg i våra händer

Vår berättelse

Vi har haft förmånen att hjälpa många av de mest framgångsrika techbolagen i sina tillväxtresor och digitalisering från startup till börsintroduktioner. Allt från King (Candy Crush) till Tobii (eye tracking) och SEB.

Vi som arbetar på Safemind har egen praktisk erfarenhet av jobba på IT- och digitala bolag, en samlad erfarenhet av ledande chefsbefattningar liksom mer specialiserade tekniska roller. Vår bakgrund har givit oss både kunskap om branschen och viktiga kontakter. Dessutom har vi kunskap och erfarenhet inom HR. Den kombinationen utgör grunden för vår verksamhet. Vi är specialister för specialister.

Bild på stormande hav

Vårt team

Bild på Daniel Hallqvist
Daniel Hallqvist
VD och Säljansvarig
0733 113 112 LinkedIn

Daniel har sedan 1996 arbetat inom IT-branschen i ett flertal olika roller. Han har varit konsult, teamchef och personalchef på bolag som Spray, Razorfish och Ecovision. Innan dess studerade han matematik, datalogi och finansiell ekonomi på Stockholms Universitet och KTH. Daniel var med och startade Safemind 2004 och arbetar nu främst med rekrytering av ledare och nyckelpersoner. På Twitter hittar du honom som @hallq

Bild på Bertil Englund
Bertil Englund
Konsult, ansvarig för Rekrytering
0703 771 781 LinkedIn

Bertil har mångårig erfarenhet som rekryterare och rör sig oftast i gränslandet mellan teknik och affär. Han har en internationell bakgrund med erfarenhet från marknad och säljorganisationer på högteknologiska bolag. Bertil rekryterar oftast personer med fokus på att driva affären framåt.  Exempel på positioner är produktägare, projektledare, affärsutvecklare, interaktionsdesigners eller affärsområdeschefer. Bertil ansvarar för rekrytering av Safeminds affärsrelaterade IT roller.

Stina är civilingenjör i Teknisk Datavetenskap, Umeå universitet. Hon började sin karriär som utvecklare och har jobbat både med Java och .net. Hon har erfarenhet av både frontend och backend-utveckling men med styrka inom frontend. Innan Stina började på Safemind jobbade hon några år som teknisk projektledare. Med sin starka tekniska bakgrund så ansvarar Stina ofta för de mer tekniska uppdragen. På Twitter hittar du henne som @s_gardman.

Fanny studerar till personalvetare på Stockholms universitet. Parallellt med studierna arbetar hon som konsult med ambitionen att utvecklas inom personal och rekryteringsbranschen. Fannys roll på Safemind är att identifiera stjärnor samt hjälpa potentiella kandidater finna rätt utmaningar på spännande bolag.

Bild på Joachim Öberg
Joachim Öberg
Konsult och ansvarig för research
0704 716 679 LinkedIn

Joachim arbetar som rekryteringskonsult med fokus på tekniktunga roller inom DevOps/Infrastruktur och backend- & frontendutveckling. Han har tidigare arbetat med techrekrytering på ett tekniktungt produktbolag inom spelbranschen och innan dess på ett IT-konsultbolag. Joachim har en utbildning i Internationell marknadsföring från Mälardalens högskola.

Bild på Jane Billet
Jane Billet
Adviser
LinkedIn

Jane jobbar med kommunikation och ser till att Safeminds nätverk växer.  Parallellt med uppdraget för Safemind läser Jane en Executive MBA på HEC i Paris.  Jane har tidigare jobbat på Sveriges Television och King och har expertis inom marknadsföring, varumärke och kommunikation. På King var hon ansvarig för sociala medier globalt för alla spel inklusive Candy Crush.

Jakob har studerat beteendevetenskap mot IT-miljöer vid Umeå universitet och har en kandidatexamen i informatik. Han har även läst en utbytestermin med fokus på sociologi i Kanada. Jakobs roll på Safemind är att identifiera talanger inom det tekniska området och matcha dessa till spännande jobb och utmaningar.

Dani har studerat ekonomi och internationell handel på Brandeis Universitet, USA. Dani startade sin karriär med volymförsäljning när hon bodde i Boston, men övergick sedan till rekrytering när hon blev förflyttad till San Fransisco. Dani har en diversifierad bakgrund av rekrytering inom IT, finans, marknadsföring och juridik, men på Safemind fokuserar hon på teknisk rekrytering. På Twitter hittar du henne som @dtnn212.

Johan jobbar som rekryterare med fokus på chefer och tekniska specialister. Innan Safemind har Johan drivit olika konsultbolag där rekrytering varit en viktig del av jobbet. Johan har en Civil ing examen från KTH.

Bild på Martin Öberg
Martin Öberg
Konsult, Head of Executive
0708 777 725 LinkedIn

Martin rekryterar chefer samt specialister med huvudsaklig inriktning på teknikdrivna organisationer och rör sig därför oftast i gränslandet mellan teknik och affär. Sedan 2005 har Martin arbetat som konsult inom executive search och ledarutveckling. Innan dess var han internetkonsult på MTG, Tetre och Spray. Martin har studerat vid Uppsala och Stockholms universitet samt är även utbildad organisationskonsult från University of Derby/Gestaltakademin.

Anton har studerat till personalvetare vid Uppsala Universitet och där han har en kandidatexamen i pedagogik med inriktning mot vuxna och arbetsliv. Antons roll på Safemind är att identifiera talanger och kandidater inom det tekniska området samt att matcha dessa till rätt utmaningar på spännande bolag.

Iva är ursprungligen från Kroatien och har bott i London i ett flertal år. Iva tog sin examen i engelska och italienska vid Zagrebs universitet, och har jobbat med rekrytering i över sju år, varav 6 har varit inom Executive Search. Iva har en diversifierad bakgrund av rekrytering inom FMCG, Retail, Consumer Products, Finance, Pharma, Telco och IT. Ivas roll hos Safemind är inriktad på Executive Search.

Ester har studerat till personalvetare vid Stockholms universitet och har en kandidatexamen inom pedagogik. Hon har även varit på utbytestermin i Kanada och läst HR på franska. Hon har tidigare erfarenhet av rekrytering inom pedagogik. Esters roll på Safemind är att identifiera talanger och kandidater inom det tekniska området samt att matcha dessa till spännande tjänster och utmaningar.

Staffan arbetar som rekryteringskonsult med fokus på roller inom området Commercial. Exempel på roller är SEA (SEM/SEO), Display, Programmatic, Social, Analytics/Insights. Staffan har tidigare arbetat med digital marknadsföring och innan dess inom IT/Operations. Han har varit DMZ-ansvarig, IT-chef och Affärsområdeschef på bolag som Razorfish, Hagströmer & Qviberg, TradeDoubler och Bizkit/Wisely.

Harri arbetar som rekryteringskonsult med fokus på tekniska roller. Han har bakgrund från flera internationella företag och erfarenhet av rekrytering och HR. Harri har studerat på Stockholms Universitet och har en examen i pedagogik med inriktning mot arbetsmarknadskunskap och management.

Anna har studerat arbetsliv och arbetsmarknad vid Stockholms universitet och har en kandidatexamen i filosofi. Annas roll på Safemind är att identifiera talanger och kandidater inom det tekniska området samt att matcha dessa till spännande tjänster och utmaningar.

Bild på Rikard Lindström
Rikard Lindström
Partner
LinkedIn
Bild på Per Hjelm
Per Hjelm
Rådgivare
0733 113 215 LinkedIn

Per Hjelm har arbetat inom applikationsutveckling i 30 år. Branscherfarenhet från bla handel, bioteknik, telekom och spelindustri. Sedan år 2000 har Per arbetat som senior advisor, styrelseledamot och tillförordnad VD för online spelsföretag som Ongame, Unibet och Proactive Gaming. Per har en Civilingenjörsexamen i Industriell Ekonomi. Per är rådgivare gällande bolagsutveckling och har följt Safemind sedan start.

Bild på Mikael Mattsson
Mikael Mattsson
Konsult inom ledarskap och utveckling
0707 771 936 LinkedIn

Hör av dig

Adress

Safemind AB
Tulegatan 2A
113 58 Stockholm

Box 16428
103 27 Stockholm

Öppen ansökan

Vi söker ständigt efter duktiga personer till våra uppdrag. Är du en av dem? Maila ditt cv till:
rekrytering@safemind.se

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss