Din framtida karriär
är trygg i våra händer

Vår berättelse

Vi har haft förmånen att hjälpa många av de mest framgångsrika techbolagen i sina tillväxtresor och digitalisering från startup till börsintroduktioner. Allt från King (Candy Crush) till Tobii (eye tracking) och SEB.

Vi som arbetar på Safemind har egen praktisk erfarenhet av jobba på IT- och digitala bolag, en samlad erfarenhet av ledande chefsbefattningar liksom mer specialiserade tekniska roller. Vår bakgrund har givit oss både kunskap om branschen och viktiga kontakter. Dessutom har vi kunskap och erfarenhet inom HR. Den kombinationen utgör grunden för vår verksamhet. Vi är specialister för specialister.

Bild på stormande hav

Vårt team

Bild på Daniel Hallqvist
Daniel Hallqvist
VD och Säljansvarig
0733 113 112 LinkedIn

Daniel har sedan 1996 arbetat inom IT-branschen i ett flertal olika roller. Han har varit konsult, teamchef och personalchef på bolag som Spray, Razorfish och Ecovision. Innan dess studerade han matematik, datalogi och finansiell ekonomi på Stockholms Universitet och KTH. Daniel var med och startade Safemind 2004 och arbetar nu främst med rekrytering av ledare och nyckelpersoner. På Twitter hittar du honom som @hallq

Bild på Bertil Englund
Bertil Englund
Konsult, ansvarig för Rekrytering
0703 771 781 LinkedIn

Bertil har mångårig erfarenhet som rekryterare och rör sig oftast i gränslandet mellan teknik och affär. Han har en internationell bakgrund med erfarenhet från marknad och säljorganisationer på högteknologiska bolag. Bertil rekryterar oftast personer med fokus på att driva affären framåt.  Exempel på positioner är produktägare, projektledare, affärsutvecklare, interaktionsdesigners eller affärsområdeschefer. Bertil ansvarar för rekrytering av Safeminds affärsrelaterade IT roller.

Bild på Stina Gårdman
Stina Gårdman
Konsult och ansvarig för tech
0707 509 160 LinkedIn

Stina är civilingenjör i Teknisk Datavetenskap, Umeå universitet. Hon började sin karriär som utvecklare och har jobbat både med Java och .net. Hon har erfarenhet av både frontend och backend-utveckling men med styrka inom frontend. Innan Stina började på Safemind jobbade hon några år som teknisk projektledare. Med sin starka tekniska bakgrund så ansvarar Stina ofta för de mer tekniska uppdragen. På Twitter hittar du henne som @s_gardman.

Fanny studerar till personalvetare på Stockholms universitet. Parallellt med studierna arbetar hon som konsult med ambitionen att utvecklas inom personal och rekryteringsbranschen. Fannys roll på Safemind är att identifiera stjärnor samt hjälpa potentiella kandidater finna rätt utmaningar på spännande bolag.

Bild på Joachim Öberg
Joachim Öberg
Konsult och ansvarig för tools
0704 716 679 LinkedIn

Joachim arbetar som rekryteringskonsult med fokus på tekniktunga roller inom DevOps/Infrastruktur och backend- & frontendutveckling. Han har tidigare arbetat med techrekrytering på ett tekniktungt produktbolag inom spelbranschen och innan dess på ett IT-konsultbolag. Joachim har en utbildning i Internationell marknadsföring från Mälardalens högskola.

Johan jobbar som rekryterare med fokus på chefer och tekniska specialister. Innan Safemind har Johan drivit olika konsultbolag där rekrytering varit en viktig del av jobbet. Johan har en Civil ing examen från KTH.

Bild på Martin Öberg
Martin Öberg
Konsult, Head of Executive
0708 777 725 LinkedIn

Martin rekryterar chefer samt specialister med huvudsaklig inriktning på teknikdrivna organisationer och rör sig därför oftast i gränslandet mellan teknik och affär. Sedan 2005 har Martin arbetat som konsult inom executive search och ledarutveckling. Innan dess var han internetkonsult på MTG, Tetre och Spray. Martin har studerat vid Uppsala och Stockholms universitet samt är även utbildad organisationskonsult från University of Derby/Gestaltakademin.

Iva är ursprungligen från Kroatien och har bott i London i ett flertal år. Iva tog sin examen i engelska och italienska vid Zagrebs universitet, och har jobbat med rekrytering i över sju år, varav 6 har varit inom Executive Search. Iva har en diversifierad bakgrund av rekrytering inom FMCG, Retail, Consumer Products, Finance, Pharma, Telco och IT. Ivas roll hos Safemind är inriktad på Executive Search.

Bild på Ester Elwing
Ester Elwing
Konsult & Employer Branding
0733 435 519 LinkedIn

Ester har studerat till personalvetare vid Stockholms universitet och har en kandidatexamen inom pedagogik. Hon har även varit på utbytestermin i Kanada och läst HR på franska. Hon har tidigare erfarenhet av rekrytering inom pedagogik. Esters roll på Safemind är att identifiera talanger och kandidater inom det tekniska området samt att matcha dessa till spännande tjänster och utmaningar. Ester är även ansvarig för Employer Branding.

Linus har mångårig internationell bakgrund inom rekrytering och Executive Search främst från Kina, Vietnam, Malaysia och Sydkorea. Han har en diversifierad bakgrund av rekrytering inom Tech, IT, Life-Science, PE/VC, Management Consulting och Retail. Innan Safemind har Linus drivit olika bolag inom Executive Search/Recruitment sedan 2013 i Asien med huvudbas i Shanghai, Kuala Lumpur och Ho Chi Minh City. Linus har en Civilekonom examen från Örebro Universitet. På Twitter hittar du honom som @LDansund.

Harri arbetar som rekryteringskonsult med fokus på tekniktunga roller men även chefsroller inom engineering-området. Exempel på roller som Harri arbetar med är Engineering managers/utvecklingschefer, frontend/backend-utvecklare och app-utvecklare. Han har tidigare erfarenhet som tech-rekryterarkonsult på H&M, HR-koordinator på Lantmännen och har arbetat inom IBMs rekryteringsfunktion. Harri har studerat på Stockholms Universitet och har en examen i pedagogik med inriktning mot arbetsmarknadskunskap och management.

Henrik har studerat till personalvetare vid Örebro universitet och har en filosofie kandidatexamen. Utbildningen har sin bas i sociologi med inriktning mot organisation och arbetsliv. Henriks roll på Safemind är att identifiera talanger och kandidater inom det tekniska området samt att matcha dessa till spännande tjänster och utmaningar.

Bild på Rikard Lindström
Rikard Lindström
Partner
LinkedIn

Natalie arbetar som rekryteringskonsult med fokus att finna talanger inom det tekniska och digitala området. Hon har tidigare erfarenhet av konsultbranchen som bemanningsansvarig. Natalie har även studerat på Stockholms Universitet med inriktning arbetsliv och arbetsmarknad.

Gül arbetar som rekryteringskonsult med fokus på tekniska och digitala roller. Hennes roll på Safemind är att identifiera talanger och kandidater samt att matcha dessa till spännande tjänster och utmaningar. Hon har tidigare erfarenhet inom B2B sälj- och techrekrytering. Gül är examinerad från Södertörns Högskola inom internationella relationer, statsvetenskap och sociologi som huvudämne.

Bild på Per Hjelm
Per Hjelm
Rådgivare
0733 113 215 LinkedIn

Per Hjelm har arbetat inom applikationsutveckling i 30 år. Branscherfarenhet från bla handel, bioteknik, telekom och spelindustri. Sedan år 2000 har Per arbetat som senior advisor, styrelseledamot och tillförordnad VD för online spelsföretag som Ongame, Unibet och Proactive Gaming. Per har en Civilingenjörsexamen i Industriell Ekonomi. Per är rådgivare gällande bolagsutveckling och har följt Safemind sedan start.

Jesper har studerat till personalvetare vid Uppsala Universitet samt har en Master i Business Administration med inriktning mot Management från Stockholm Business School. Han har tidigare jobbat med rekrytering inom Executive Search. Som rekryteringskonsult på Safemind identifierar han talanger inom tech och executive samt matchar dessa med nya spännande utmaningar.

Bild på Mikael Mattsson
Mikael Mattsson
Konsult inom ledarskap och utveckling
0707 771 936 LinkedIn

Hör av dig

Adress

Safemind AB
Tulegatan 2A
113 58 Stockholm

Box 16428
103 27 Stockholm

Öppen ansökan

Vi söker ständigt efter duktiga personer till våra uppdrag. Är du en av dem? Maila ditt cv till:
rekrytering@safemind.se

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss