Din framtida karriär
är trygg i våra händer

Vår berättelse

Vi har haft förmånen att hjälpa många av de mest framgångsrika techbolagen i sina tillväxtresor och digitalisering från startup till börsintroduktioner. Allt från King (Candy Crush) till Tobii (eye tracking) och SEB.

Vi som arbetar på Safemind har egen praktisk erfarenhet av jobba på IT- och digitala bolag, en samlad erfarenhet av ledande chefsbefattningar liksom mer specialiserade tekniska roller. Vår bakgrund har givit oss både kunskap om branschen och viktiga kontakter. Dessutom har vi kunskap och erfarenhet inom HR. Den kombinationen utgör grunden för vår verksamhet. Vi är specialister för specialister.

Vårt team

Bild på Daniel Hallqvist
Daniel Hallqvist
CEO and Head of Sales
0733 113 112 LinkedIn

Daniel har sedan 1996 arbetat inom IT-branschen i ett flertal olika roller. Han har varit konsult, teamchef och personalchef på bolag som Spray, Razorfish och Ecovision. Innan dess studerade han matematik, datalogi och finansiell ekonomi på Stockholms Universitet och KTH. Daniel var med och startade Safemind 2004 och arbetar nu främst med rekrytering av ledare och nyckelpersoner. Lovorda profil  finns här. På Twitter hittar du honom som @hallq

Bild på Bertil Englund
Bertil Englund
Konsult. Head of Commercial
0703 771 781 LinkedIn

Bertil har mångårig erfarenhet som rekryterare och rör sig oftast i gränslandet mellan teknik och affär. Han har en internationell bakgrund med erfarenhet från marknad och säljorganisationer på högteknologiska bolag. Bertil rekryterar oftast personer med fokus på att driva affären framåt.  Exempel på positioner är produktägare, projektledare, affärsutvecklare, interaktionsdesigners eller affärsområdeschefer. Bertil ansvarar för rekrytering av Safeminds affärsrelaterade IT roller (Commercial)

Bild på Stina Gårdman
Stina Gårdman
Konsult. Head of Tech
0707 509 160 LinkedIn

Stina är civilingenjör i Teknisk Datavetenskap, Umeå universitet. Hon började sin karriär som utvecklare och har jobbat både med Java och .net. Hon har erfarenhet av både frontend och backend-utveckling men med styrka inom frontend. Innan Stina började på Safemind jobbade hon några år som teknisk projektledare. Med sin starka tekniska bakgrund så ansvarar Stina ofta för de mer tekniska uppdragen. På Twitter hittar du henne som @s_gardman.

Bild på Martin Öberg
Martin Öberg
Konsult, Head of Executive
0708 777 725 LinkedIn

Martin rekryterar chefer samt specialister med huvudsaklig inriktning på teknikdrivna organisationer och rör sig därför oftast i gränslandet mellan teknik och affär. Sedan 2005 har Martin arbetat som konsult inom executive search och ledarutveckling. Innan dess var han internetkonsult på MTG, Tetre och Spray. Martin har studerat vid Uppsala och Stockholms universitet samt är även utbildad organisationskonsult från University of Derby/Gestaltakademin.

Harri arbetar som rekryteringskonsult med fokus på tekniktunga roller men även chefsroller inom engineering-området. Exempel på roller som Harri arbetar med är Engineering managers/utvecklingschefer, frontend/backend-utvecklare och app-utvecklare. Han har tidigare erfarenhet som tech-rekryterarkonsult på H&M, HR-koordinator på Lantmännen och har arbetat inom IBMs rekryteringsfunktion. Harri har studerat på Stockholms Universitet och har en examen i pedagogik med inriktning mot arbetsmarknadskunskap och management.

Linus har mångårig internationell bakgrund inom rekrytering och Executive Search främst från Kina, Vietnam, Malaysia och Sydkorea. Han har en diversifierad bakgrund av rekrytering inom Tech, IT, Life-Science, PE/VC, Management Consulting och Retail. Innan Safemind har Linus drivit olika bolag inom Executive Search/Recruitment sedan 2013 i Asien med huvudbas i Shanghai, Kuala Lumpur och Ho Chi Minh City. Linus har en Civilekonom examen från Örebro Universitet. På Twitter hittar du honom som @LDansund.

Henrik har studerat till personalvetare vid Örebro universitet och har en filosofie kandidatexamen. Utbildningen har sin bas i sociologi med inriktning mot organisation och arbetsliv. Henriks roll på Safemind är att identifiera talanger och kandidater inom det tekniska området samt att matcha dessa till spännande tjänster och utmaningar.

Natalie arbetar som rekryteringskonsult med fokus att finna talanger inom det tekniska och digitala området. Hon har tidigare erfarenhet av konsultbranchen som bemanningsansvarig. Natalie har även studerat på Stockholms Universitet med inriktning arbetsliv och arbetsmarknad.

Gül arbetar som rekryteringskonsult med fokus på tekniska och digitala roller. Hennes roll på Safemind är att identifiera talanger och kandidater samt att matcha dessa till spännande tjänster och utmaningar. Hon har tidigare erfarenhet inom B2B sälj- och techrekrytering. Gül är examinerad från Södertörns Högskola inom internationella relationer, statsvetenskap och sociologi som huvudämne.

Jesper har studerat till personalvetare vid Uppsala Universitet samt har en Master i Business Administration med inriktning mot Management från Stockholm Business School. Han har tidigare jobbat med rekrytering inom Executive Search. Som rekryteringskonsult på Safemind identifierar han talanger inom tech och executive samt matchar dessa med nya spännande utmaningar.

Bild på Anna Lagerborg
Anna Lagerborg
COO and Head of Executive Interim
0722 483 540 LinkedIn

Efter sin universitetsexamen jobbade Anna några år som utvecklare innan hon tog sig an att leda tech-organisationer. Hon lutar sig nu på över 20 års erfarenhet av ledarskap i snabbrörliga produktbolag så som NetEnt och Hemnet, för att rekrytera de bästa. Hennes bakgrund ger henne utmärkta förutsättningar för att på riktigt förstå både kandidaters bakgrund och kundernas behov.

Anna jobbar främst med vår executive search men också med att driva Safemind framåt och se till att vårt erbjudande alltid är relevant. 

Erik är en återvändare till Safemind och har erfarenhet av entreprenörskap efter att ha drivit bolag i bland annat klockbranschen. Som rekryteringskonsult har han jobbat med specialist- och ledarroller till Techbolag i Stockholm och Göteborg. I grunden ligger en examen i både Personalvetenskap och International Business Management.

På safemind arbetar Olivia som rekryteringskonsult med fokus på att identifiera kandidater inom tech och matcha dessa mot spännande tjänster. Olivia har studerat till personalvetare vid Lunds universitet med inriktning pedagogik och har tidigare erfarenhet av rekrytering inom tech.

Bild på Tove Albrektson Jörgensen
Tove Albrektson Jörgensen
Konsult
0709 595 094 LinkedIn

Tove arbetar som rekryteringskonsult med fokus på tekniska och digitala roller. Hennes roll här på Safemind är att identifiera talanger och kandidater samt att matcha dessa till spännande tjänster och utmaningar. Tove har även ett stort intresse för träning och hälsa. Hon har tidigare spenderat större delen av sin tid i handbollshallar, både som spelare och ledare. Tove har studerat vid Stockholms universitet och har en fil. kandidatexamen. Utbildningens huvudområde är psykologi med inriktning mot personal, arbete och organisation.

Bild på Paula Erikson
Paula Erikson
Consultant, Recruiter in Design & Creative
0732 555 877 LinkedIn

Med över 20 år i branschen inom design, marknadsföring och företagsutveckling driver Paula tillsammans med Daniel Målberg vårt erbjudande inom design och creative. Hon har arbetat med olika företag och startups nationellt och internationell, och drivs av av människor, utveckling, innovation, design och affär. Som designledare har hon vanan att sätta ihop team, utforma erbjudande, processer och driva produktutveckling. Hon har arbetat med företag som Stockholmsmässan, Art & Theory Publishing och Axxonen Properties AB, och har studerat på bla Hyper Island och Stockholms Universitet.

Hon drivs av att hitta det där lilla extra. Ser dig som företag och dig som person. Rätt pusselbit på rätt plats. Let’s create magic!

Bild på Frippe Stenberg
Frippe Stenberg
Executive Search Consultant
0709 103 500 LinkedIn

Frippe har över 25 års erfarenhet av företagsledning med inriktning på marknadsföring, varumärkesutveckling och digitalisering från bolag som H&M, Tele2, Svenska Spel och Scandic. Han har även var VD för Vizeum, en ledande internationell mediebyrå. Han är van att bygga digitala marknadsorganisationer och har stor erfarenhet av egen rekrytering.

På Safemind utvecklare han Safeminds position inom Executive med inriktning på MarTech och kommersiella roller.

Frippe är utbildad civilekonom från Stockholms universitet och har en Master från Marknadsakademien samt en MBA i finansiering från Handelshögskolan i Stockholm. Han driver även en management konsultverksamhet med inriktning på framtidens marknadsorganisation.

Bild på Cornelia Konradsdotter Jansson
Cornelia Konradsdotter Jansson
Konsult
0707 599 228 LinkedIn

Cornelia arbetar som rekryterare på Safemind där hon identifierar och matchar talangfulla kandidater med spännande tjänster och möjligheter. Hon har en fil. masterexamen från Stockholms Universitet inom psykologi och med specialisering inom personal, arbete och organisation. Hon har även tidigare arbetslivserfarenhet inom HR.

Johan arbetar med Safeminds rekryteringar inom gaming men även med andra bolag som har en koppling till teknik, produkt och innovation. Innan Safemind har Johan startat och drivit spelstudio men även jobbat med produktuveckling på olika företag. Han driver idag Safeminds nordligaste kontor granne med Åre.

Bild på Rikard Lindström
Rikard Lindström
Partner och Rådgivare
LinkedIn

Hör av dig

Adress

Safemind AB
Kammakargatan 7, 6 tr
111 40 Stockholm

Box 16428
103 27 Stockholm

Öppen ansökan

Vi söker ständigt efter duktiga personer till våra uppdrag. Är du en av dem? Maila ditt cv till:
rekrytering@safemind.se

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss