Din framtida karriär
är trygg i våra händer

Vår berättelse

Vi har haft förmånen att hjälpa många av de mest framgångsrika techbolagen i sina tillväxtresor och digitalisering från startup till börsintroduktioner. Allt från King (Candy Crush) till Tobii (eye tracking) och SEB.

Vi som arbetar på Safemind har egen praktisk erfarenhet av jobba på IT- och digitala bolag, en samlad erfarenhet av ledande chefsbefattningar liksom mer specialiserade tekniska roller. Vår bakgrund har givit oss både kunskap om branschen och viktiga kontakter. Dessutom har vi kunskap och erfarenhet inom HR. Den kombinationen utgör grunden för vår verksamhet. Vi är specialister för specialister.

Bild på stormande hav

Vårt team

Bild på Daniel Hallqvist
Daniel Hallqvist
CEO and Head of Sales
0733 113 112 LinkedIn

Daniel har sedan 1996 arbetat inom IT-branschen i ett flertal olika roller. Han har varit konsult, teamchef och personalchef på bolag som Spray, Razorfish och Ecovision. Innan dess studerade han matematik, datalogi och finansiell ekonomi på Stockholms Universitet och KTH. Daniel var med och startade Safemind 2004 och arbetar nu främst med rekrytering av ledare och nyckelpersoner. På Twitter hittar du honom som @hallq

Bild på Bertil Englund
Bertil Englund
Konsult. Head of Commercial
0703 771 781 LinkedIn

Bertil har mångårig erfarenhet som rekryterare och rör sig oftast i gränslandet mellan teknik och affär. Han har en internationell bakgrund med erfarenhet från marknad och säljorganisationer på högteknologiska bolag. Bertil rekryterar oftast personer med fokus på att driva affären framåt.  Exempel på positioner är produktägare, projektledare, affärsutvecklare, interaktionsdesigners eller affärsområdeschefer. Bertil ansvarar för rekrytering av Safeminds affärsrelaterade IT roller (Commercial)

Bild på Stina Gårdman
Stina Gårdman
Konsult. Head of Tech
0707 509 160 LinkedIn

Stina är civilingenjör i Teknisk Datavetenskap, Umeå universitet. Hon började sin karriär som utvecklare och har jobbat både med Java och .net. Hon har erfarenhet av både frontend och backend-utveckling men med styrka inom frontend. Innan Stina började på Safemind jobbade hon några år som teknisk projektledare. Med sin starka tekniska bakgrund så ansvarar Stina ofta för de mer tekniska uppdragen. På Twitter hittar du henne som @s_gardman.

Bild på Martin Öberg
Martin Öberg
Konsult, Head of Executive
0708 777 725 LinkedIn

Martin rekryterar chefer samt specialister med huvudsaklig inriktning på teknikdrivna organisationer och rör sig därför oftast i gränslandet mellan teknik och affär. Sedan 2005 har Martin arbetat som konsult inom executive search och ledarutveckling. Innan dess var han internetkonsult på MTG, Tetre och Spray. Martin har studerat vid Uppsala och Stockholms universitet samt är även utbildad organisationskonsult från University of Derby/Gestaltakademin.

Bild på Ester Elwing
Ester Elwing
Konsult & Employer Branding
0733 435 519 LinkedIn

Ester har studerat till personalvetare vid Stockholms universitet och har en kandidatexamen inom pedagogik. Hon har även varit på utbytestermin i Kanada och läst HR på franska. Hon har tidigare erfarenhet av rekrytering inom pedagogik. Esters roll på Safemind är att identifiera talanger och kandidater inom det tekniska området samt att matcha dessa till spännande tjänster och utmaningar. Ester är även ansvarig för Employer Branding.

Harri arbetar som rekryteringskonsult med fokus på tekniktunga roller men även chefsroller inom engineering-området. Exempel på roller som Harri arbetar med är Engineering managers/utvecklingschefer, frontend/backend-utvecklare och app-utvecklare. Han har tidigare erfarenhet som tech-rekryterarkonsult på H&M, HR-koordinator på Lantmännen och har arbetat inom IBMs rekryteringsfunktion. Harri har studerat på Stockholms Universitet och har en examen i pedagogik med inriktning mot arbetsmarknadskunskap och management.

Linus har mångårig internationell bakgrund inom rekrytering och Executive Search främst från Kina, Vietnam, Malaysia och Sydkorea. Han har en diversifierad bakgrund av rekrytering inom Tech, IT, Life-Science, PE/VC, Management Consulting och Retail. Innan Safemind har Linus drivit olika bolag inom Executive Search/Recruitment sedan 2013 i Asien med huvudbas i Shanghai, Kuala Lumpur och Ho Chi Minh City. Linus har en Civilekonom examen från Örebro Universitet. På Twitter hittar du honom som @LDansund.

Henrik har studerat till personalvetare vid Örebro universitet och har en filosofie kandidatexamen. Utbildningen har sin bas i sociologi med inriktning mot organisation och arbetsliv. Henriks roll på Safemind är att identifiera talanger och kandidater inom det tekniska området samt att matcha dessa till spännande tjänster och utmaningar.

Natalie arbetar som rekryteringskonsult med fokus att finna talanger inom det tekniska och digitala området. Hon har tidigare erfarenhet av konsultbranchen som bemanningsansvarig. Natalie har även studerat på Stockholms Universitet med inriktning arbetsliv och arbetsmarknad.

Gül arbetar som rekryteringskonsult med fokus på tekniska och digitala roller. Hennes roll på Safemind är att identifiera talanger och kandidater samt att matcha dessa till spännande tjänster och utmaningar. Hon har tidigare erfarenhet inom B2B sälj- och techrekrytering. Gül är examinerad från Södertörns Högskola inom internationella relationer, statsvetenskap och sociologi som huvudämne.

Jesper har studerat till personalvetare vid Uppsala Universitet samt har en Master i Business Administration med inriktning mot Management från Stockholm Business School. Han har tidigare jobbat med rekrytering inom Executive Search. Som rekryteringskonsult på Safemind identifierar han talanger inom tech och executive samt matchar dessa med nya spännande utmaningar.

Bild på Anna Lagerborg
Anna Lagerborg
COO and Head of Executive Interim
0722 483 540 LinkedIn

Efter sin universitetsexamen jobbade Anna några år som utvecklare innan hon tog sig an att leda tech-organisationer. Hon lutar sig nu på över 20 års erfarenhet av ledarskap i snabbrörliga produktbolag så som NetEnt och Hemnet, för att rekrytera de bästa. Hennes bakgrund ger henne utmärkta förutsättningar för att på riktigt förstå både kandidaters bakgrund och kundernas behov.

Anna jobbar främst med vår executive search men också med att driva Safemind framåt och se till att vårt erbjudande alltid är relevant. 

Bild på Daniel Målberg
Daniel Målberg
Konsult, Head of Design & Creative
+46 723 340 310 LinkedIn

Daniel driver idag vårt erbjudande inom design och creative. Han har lång erfarenhet från designbyråvärlden på ställen som Fjord, Daytona och Apegroup där han arbetade med innovation, försäljning och erbjudande. Innan dess drev han en rekryteringssajt med fokus på talent acquisition via tips. Daniel är utbildad inom strategi vid Linköpings Universitet. Finn honom på Twitter på @malberg

Erik är en återvändare till Safemind och har erfarenhet av entreprenörskap efter att ha drivit bolag i bland annat klockbranschen. Som rekryteringskonsult har han jobbat med specialist- och ledarroller till Techbolag i Stockholm och Göteborg. I grunden ligger en examen i både Personalvetenskap och International Business Management.

Bild på David Mackey
David Mackey
Consultant UK & International search
+44 796 803 86 99 LinkedIn

David jobbar med rekrytering av ledare och avancerade specialister med fokus på UK och Europa.

På safemind arbetar Olivia som rekryteringskonsult med fokus på att identifiera kandidater inom tech och matcha dessa mot spännande tjänster. Olivia har studerat till personalvetare vid Lunds universitet med inriktning pedagogik och har tidigare erfarenhet av rekrytering inom tech.

Bild på Paula Erikson
Paula Erikson
Consultant, Recruiter in Design & Creative
0732 555 877 LinkedIn

Med över 20 år i branschen inom design, marknadsföring och företagsutveckling driver Paula tillsammans med Daniel Målberg vårt erbjudande inom design och creative. Hon har arbetat med olika företag och startups nationellt och internationell, och drivs av av människor, utveckling, innovation, design och affär. Som designledare har hon vanan att sätta ihop team, utforma erbjudande, processer och driva produktutveckling. Hon har arbetat med företag som Stockholmsmässan, Art & Theory Publishing och Axxonen Properties AB, och har studerat på bla Hyper Island och Stockholms Universitet.

Hon drivs av att hitta det där lilla extra. Ser dig som företag och dig som person. Rätt pusselbit på rätt plats. Let’s create magic!

Bild på Rikard Lindström
Rikard Lindström
Partner och Rådgivare
LinkedIn

Hör av dig

Adress

Safemind AB
Tulegatan 2A
113 58 Stockholm

Box 16428
103 27 Stockholm

Öppen ansökan

Vi söker ständigt efter duktiga personer till våra uppdrag. Är du en av dem? Maila ditt cv till:
rekrytering@safemind.se

Mobilmeny - stäng
Knapp för att stänga modalfönstret
Kontakta oss